Bedri Baykam'dan canlı yayında tepki toplayan açıklama! Trabzonspor taraftarını hayvanat bahçesinden kaçan ayı ile bir tuttu!

Trabzonspor- Fenerbahçe derbisi sonrasında FB TV'de açıklamalara da bulunan ünlü ressam Bedri Baykam, canlı yayında tepki toplayan açıklamalara imza atarak Trabzonspor taraftarını 'ayı' ile bir tuttu.

Trendyol Süper Lig'de Trabzonspor'un, Fenerbahçe'yi konuk ettiği ve konuk takımın 2-3 galibiyetiyle sona eren karşılaşmanın yankıları sürüyor. Sarı-laciverti oyuncuların, sahaya giren bir taraftara saldırması sonucunda stadyum savaş alanına dönerken ressam Bedri Baykam, derbinin ardından tepki toplayan açıklamalara imza attı.

FB TV ekranlarında derbiyi değerlendiren Baykam, Trabzonspor taraftarını hayvanat bahçesinden kaçan ayılar ile bir tutarak skandal açıklamalara imza attı. Baykam'ın açıklamaları kısa süre içerisinde sosyal medyanın gündemine otururken çok sayıda tepki aldı.

Canlı yayında skandal açıklamalara imza atan Baykam, 'Çok mu sürpriz oldu? Biz burada yayın yaparken diyelim burayı birden hayvanat bahçesinden kaçan ayılar bassa çok sürpriz olurdu. 'Eyvah ne oluyor?' derdik. Orda bu olayda bir sürpriz var mı? Yok. Hiçbir sürpriz yok.' dedi.

Baykam daha sonrasında ise 'İstanbul niye provoke olmuyor? Namağlup sıfatımız gitmiş, evimizde mağlup olmuşuz medeni bir şekilde izledik. Türk futbolu sizin saldırganlığınızı, şiddet düşkünlüğünüzü, holiganlığınızı, vahşetinizi izlemeye ve dünyaya bu şekilde rezil olmaya mecbur mu?" açıklamasında bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN