Beşiktaş 100. yıl formasıyla sahaya çıkacak

Beşiktaş 100. yıl formasıyla sahaya çıkacak

Beşiktaş, bu akşam Hatayspor ile oynanacak maçına bir yenilik katacak. Kartal "Cumhuriyetin 100. yılına özel" formasıyla siyah-beyazlı taraftarı heyecanlandıran bir açıklama yaptı. Beşiktaş, "Atakaş Hatayspor maçına Cumhuriyetimizin 100. yılına özel olarak hazırladığımız formamızla çıkıyoruz" dedi.

Bu akşam Beşiktaş ve Hatayspor sahada ter dökecek. Kartal maçına Cumhuriyetin 100. yılına özel formasıyla çıkacağını açıkladı.

Beşiktaş Kulübü'nden yapılan açıklama şu şekilde:

"Bu özel formamızda, logo kullanımlarından feragat eden ve her zaman yanımızda olan forma tedarik sponsorumuz @Adidas, forma göğüs sponsorumuz @Rain_Turkiye, forma sırt sponsorumuz @BekoTurkiye, forma sol kol sponsorumuz @Nesinecom, forma sağ kol ile konç sponsorumuz @Papara ve forma şort sponsorumuz Pasha’ya teşekkür ediyoruz."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN