Beşiktaş 118 milyon euroluk dünya yıldızını resmen açıkladı! 'Her konuda anlaşma sağladık' İmzalar atılıyor!

Beşiktaş 118 milyon euroluk dünya yıldızını resmen açıkladı! 'Her konuda anlaşma sağladık' İmzalar atılıyor!

Transfer çalışmalarını Şenol Güneş'in raporu doğrultusunda sürdüren Beşiktaş, dikkat çekici bir hamle imza attı. Kartal, 118 milyon euroluk yıldız futbolcunun transferini resmen açıkladı.

Trendyol Süper Lig'in 4. hafta karşılaşmasında evinde EMS Yapı Sivasspor’u konuk eden Şenol Güneş yönetimindeki Beşiktaş, Colley ve Rashica’nın kaydettiği gollerle sahadan 2-0 galip ayrıldı. Siyah-beyazlı ekip, maçın ardından 118 milyon euroluk dünya yıldızıyla anlaşma varıldığını duyurdu.

Süper Lig'in 4. haftasında Sivasspor'u 2-0 ile geçerek milli araya moralle giren Beşiktaş, galibiyetin ardından 118 milyon euroluk transferi resmen açıkladı.

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Dinamo Kiev'i eleyerek gruplara kalma başarısını gösteren Beşiktaş, Süper Lig'de de Sivasspor'u mağlup etti. Transfer çalışmalarını Şenol Güneş'in raporu doğrultusunda sürdüren siyah-beyazlı ekip, bir transferde daha mutlu sona ulaştı.

118 MİLYON EUROLUK SAVUNMACI

Transfer sezonunda kadrosunu Emrecan Bulut, Jean Onana, Daniel Amartey, Ante Rebic, Alex Oxlade-Chamberlain, Bakhtiyor Zaynutdinov ve Milot Rashica takviyeleri ile güçlendiren Beşiktaş, stoper transferinde mutlu sona ulaştı.

Sivasspor karşılaşmasının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Beşiktaş Futbol A.Ş yöneticisi Tarkan Ser, 36 yaşındaki Brezilyalı savunma oyuncusu David Luiz ile anlaşmaya varıldığını duyurdu. Ser, teknik ekibin onay vermesi halinde Brezilya ekibi Flamengo formasını terleten tecrübeli stoperin siyah-beyazlı formayı terleteceğini açıklayarak "David Luiz ile her konuda anlaşma sağladık. Teknik ekibin kararını bekliyoruz.” dedi.

İki sezon önce Arsenal'den Flamengo'ya transfer olan Brezilyalı savunma oyuncusu Flamengo forması altında 94 maçta görev alırken 1 gol 2 asist kaydetti. Başarılı savunma oyuncusu için bugüne dek toplam 118 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Tecrübeli stoper Brezilya forması altında 57 maçta görev alırken 3 gol kaydetti. Beşiktaş'ın kısa süre içerisinde David Luiz ile sözleşme imzalaması bekleniyor. Beşiktaş'ta David Luiz sürprizi: İşte sözleşme ve maaş detayları- Son Dakika Spor Haberleri | NTVSpor

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN