Beşiktaş 15 milyon euroluk golcüyü bitiriyor! 37 gol 66 asist: Kartal yeni golcüsünü buldu...

Beşiktaş 15 milyon euroluk golcüyü bitiriyor! 37 gol 66 asist: Kartal yeni golcüsünü buldu...

Yeni sezonda şampiyonluğa ulaşmayı hedefleyen Beşiktaş, sezonun ilk transferini gerçekleştirmek için kolları sıvadı. Kartal, yeni golcüsünü Almanya'da buldu.

Perşembe akşamı Türkiye Kupası finalinde Trabzonspor ile karşı karşıya gelecek Beşiktaş, transfer çalışmalarına başladı. Kartal, 15 milyon euroluk golcüyü kadrosuna katmak için düğmeye bastı.

Süper Lig'in 37. hafta karşılaşmasında evinde ağırladığı Hatayspor ile berabere kalarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Beşiktaş, yeni sezon için transfer çalışmalarına başladı. Yeni sezonda şampiyonluk yarışında olmayı hedefleyen siyah-beyazlı ekip, 15 milyon euroluk golcünün transferi için düğmeye bastı.

Bir yandan teknik adam arayışlarını sürdüren Beşiktaş, bir yandan da gelecek sezon hayata geçecek olan yeni yabancı kuralı nedeniyle kaliteli yabancı oyuncuları kadrosuna katmayı hedefliyor. Kartal bu hedef doğrultusunda gözünü Almanya'ya dikti.

Gazeteci Sercan Dikme'nin haberine göre; Siyah-beyazlı yönetim, Bundesliga ekibi Heidenheim formasını terleten 25 yaşındaki Alman golcü Jan-Niklas Beste’yi transfer gündemine aldı. Siyah-beyazlı yönetimin güncel piyasa değeri 15 milyon euro olan Alman golcünün menajeri ile dün İstanbul'da masaya oturduğu öğrenildi.

Hücum hattında farklı pozisyonlarda görev alabilen 25 yaşındaki Alman golcü, bu sezon görev aldığı 32 karşılaşmada 8 gol 14 asiste imza attı.

Alma hücum oyuncusu, futbol kariyeri boyunca ise 251 karşılaşmada görev alırken bu karşılaşmalarda 38 gol 67 asiste imza attı.

Yeni hedef Jan-Niklas Beste... - Duhuliye

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN