Beşiktaş, 50 Milyon Euro'luk yıldız futbolcuyu kapıyor! İlk uçakla İstanbul'a iniş yapabilir!

Beşiktaş, 50 Milyon Euro'luk yıldız futbolcuyu kapıyor! İlk uçakla İstanbul'a iniş yapabilir!

Beşiktaş, transfer çalışmalarında hız kesmiyor. Siyah-beyazlı takım, bonservis değeri 50 milyon euroya kadar çıkan yıldız futbolcuyu kadrosuna katabilir.

Fenerbahçe ve Galatasaray'a göre daha durgun bir transfer dönemi geçiren Beşiktaş, Daniel Amartey, Milot Rashica, Bakhtiyor Zaynutdinov, Jean Onana, Emrecan Bulut, Alex-Oxlade Chamberlain, Ante Rebic gibi isimleri kadrosuna kattı. Ayrıca, geçen sezon kiralık olarak forma giyen Arthur Masuaku'nun bonservisini aldı. Ancak birçok futbolcu da siyah-beyazlı takımdan ayrıldı.

MASON GREENWOOD TRANSFER İDDİASI

Sercan Dikme'nin haberine göre, Manchester United'dan ayrılan genç yetenek Mason Greenwood, Beşiktaş'ın gündeminde. ESPN'in haberine göre genç futbolcunun en olası transfer seçenekleri arasında Suudi Arabistan ve Türkiye bulunuyor.

Manchester United'ın genç yıldızı Mason Greenwood'un Ulusal transfer bilgi platformu Transfermarkt üzerinde en yüksek piyasa değeri 50 milyon euro olarak karşımıza çıkıyor.

2.jpg

GREENWOOD HAKKINDAKİ TARTIŞMALI KONULAR

Mason Greenwood, United formasıyla 129 maçta 35 gol atarken 12 asist yapmayı başardı. Ancak genç oyuncu, eski kız arkadaşına şiddet uygulama ve tecavüze teşebbüs iddialarıyla gündeme geldi. Bu iddialar sonrasında futbolcu hakkındaki suçlamalar düştü ve beraat etti. Ancak bu olaylar yüzünden United tarafından kadro dışı bırakılan Greenwood, sözleşmesinin feshedilmesiyle takımdan ayrıldı.

Siyah-Beyazlıların Transfer Hedefleri
Beşiktaş, özellikle hücum ve defans bölgesine yapılacak takviyelerle gücüne güç katmayı hedefliyor. Mason Greenwood gibi sürpriz bir ismin transfer listesinde olması, siyah-beyazlıların bu sezon iddialı bir kadro kurma amacında olduğunu gösteriyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN