Beşiktaş bombayı patlattı! 18 milyon euroluk süper yıldız imzayı atıyor...

Beşiktaş bombayı patlattı! 18 milyon euroluk süper yıldız imzayı atıyor...

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş bombayı patlattı. Kartal, 18 milyon euroluk süper yıldızın transferinde mutlu sona ulaştı.

Sezon başından bu yana beklentilerin altında kalarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Beşiktaş, transfer çalışmalarında düğmeye bastı. Transfer operasyonuna başlayan siyah-beyazlı ekip, 18 milyon euroluk yıldızın transferinde mutlu sona ulaştı.

Trendyol Süper Lig'in 23. hafta karşılaşmasında deplasmanda konuk olduğu Sivasspor'a 1-0 boyun eğerek galibiyet hasretini sürdüren Beşiktaş, transfer operasyonunda düğmeye bastı.

Ara transfer döneminin başladığı tarih olan 11 Ocak'tan bu yana yalnızca Svensson'u kadrosuna katarak Onana, Rosier ve Bailly ile yollarını ayıran siyah-beyazlı ekip, gözünü İspanya'ya dikti. Kartal, 18 milyon euroluk süper yıldızın transferini açıklamak için geri sayıma geçti.

Sporx'in Portekiz basınından derlediği habere habere göre; Amir Hadžiahmetović'in yaşadığı sakatlık sonrasında orta sahaya takviye yapma kararı almıştı. Orta sahasını güçlendirmeyi hedefleyen siyah-beyazlı ekip, mutlu sona ulaştı.

Beşiktaş'ın, İspanyol ekibi Real Betis formasın terleten Portekizli orta saha oyuncusu William Carvalho'yu kadrosuna katmak için girişimlerde bulunduğu ve 31 yaşındaki yıldız futbolcunun Beşiktaş'a transfer olmaya çok yakın olduğu öne sürüldü.

Güncel piyasa değeri 6 milyon euro olan yıldız futbolcu bu sezon 16 maçta görev alırken 3 asiste imza attı. 31 yaşındaki Portekizli futbolcu için bugüne dek toplamda 18 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Siyah-beyazlı ekibin Portekizli teknik adamı Fernando Santos'un transferi için ısrarcı olduğu ve yıldız futbolcuyla bir görüşme gerçekleştirdiği öne sürüldü.

Fenerbahçe'de ilk hedef William Carvalho - TRT Spor - Türkiye`nin güncel spor haber kaynağı

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN