Beşiktaş-Club Brugge maçı saat kaçta... şifresiz CANLI izle! Beşiktaş kadrosunda sürpriz değişim! Muhtemel 11'ler belli oldu!

Beşiktaş-Club Brugge maçı saat kaçta... şifresiz CANLI izle! Beşiktaş kadrosunda sürpriz değişim! Muhtemel 11'ler belli oldu!

Beşiktaş, UEFA Konferans Ligi 5'inci karşılaşmalarında bu akşam sahasında Belçika ekibi Club Brugge ile mücadele edecek. Avrupa macerasında istediği performansı ortaya koyamayan Siyah-Beyazlılar, Brugge maçı kadrosunda da büyük değişimlere gidecek. Beşiktaş 'prestij' karşılaşmasında galibiyet almak istiyor!

UEFA Konferans Ligi 5.hafta karşılaşmalarında Beşiktaş sahasında Club Brugge'yi ağırlayacak. Bu sezon Avrupa'da beklenen performansı gösteremeyen Siyah-Beyazlılar geride kalan 4 karşılaşmada 1 puan toplayarak grupta sonuncu sırada yer aldı.

brugge1.jpg

Grupta son sırada olmasına ve Avrupa kupalarına veda etmesine rağmen Brugge karşısında mutlak olarak galibiyet isteyen Beşiktaş, rakibini mağlup ederek prestijini yükseltmek istiyor. Rıza Çalımbay yönetiminde iyi bir çıkış yakalayan Beşiktaş, Brugge'yi mağlup etmek için sahaya çıkacak. Karşılaşma Tüpraş Stadyumu'nda oynanacak. Mücadeleyi Sloven hakem David Smajc yönetecek. Yardımcılıklarını Gabrovec ve Cerne üstlenecek.

brugge2.jpg

Beşiktaş ile Club Brugge arasında oynanacak mücadele saat 20.45'te başlayacak. Tüpraş Stadyumu'nda oynanacak müsabaka EXXEN'den naklen yayınlanacak.

brugge3.jpg

MUHTEMEL 11'LER:

BEŞİKTAŞ: Mert, Onur, Demir Ege, Colley, Bakhtiyor, Amir, Gedson, Chamberlain, Rebic, Muleka, Cenk Tosun.

CLUB BRUGGE: Mignolet, Buchanan, Mechele, Spileers, De Cuyper, Vetlesen, Onyedika, Nielsen, Zinckernagel, Thiago, Jutgla

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN