Beşiktaş ilk bombayı patlattı! Kartal, ilk transferini resmen açıkladı

Beşiktaş ilk bombayı patlattı! Kartal, ilk transferini resmen açıkladı

Bu sezon şampiyonluk yarışının uzağında kalan Beşiktaş, kış transfer döneminin bitimine sayılı günler kala ilk takviyesini yaptı.

Kış transfer döneminin suskun takımlarından biri olan Beşiktaş, transfer döneminin bitimine sayılı günler kala ilk transferini gerçekleştirdi. Norveçli teknik adam Ole Gunnar Solskjær yönetiminde transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, ilk transferini hücum hattına yaptı.

Beşiktaş, Independiente forması giyen 18 yaşındaki kanat oyuncusu Keny Arroyo’yu kadrosuna kattığını açıkladı.

Siyah-beyazlı ekipten yapılan açıklamada, "Kulübümüz, Independiente del Valle Kulübü’nde forma giyen Keny Alexander Arroyo Alvarado’nun transferi için oyuncunun kulübü ve kendisiyle prensip anlaşmasına varmıştır. Keny Arroyo, sağlık kontrolleri ve transfer görüşmelerinin tamamlanması için 8 Şubat Cumartesi günü İstanbul’a gelecektir" denildi.

Güncel piyasa değeri 4 milyon euro olan Ekvadorlu oyuncu futbol kariyeri boyunca görev aldığı 48 karşılaşmada 6 gol 8 asiste imza attı.

Keny Arroyo - Oyuncu profili 24/25 | Transfermarkt

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN