Beşiktaş tarihi transferi resmen açıkladı! Kartal yılın transfer bombasını resmen patlattı...

Beşiktaş tarihi transferi resmen açıkladı! Kartal yılın transfer bombasını resmen patlattı...

Kış transfer döneminin en hareketli takımlarından biri olan Beşiktaş, transfer sezonunun bitime saatler kala tarihinin en pahalı transferini resmen açıkladı.

Tarihinin en başarısız sezonlarından birini yaşayan Beşiktaş, transfer döneminin son gününde bombayı patlatarak tarihi transferi resmen açıkladı.

11 Ocak'ta başlayan ara transfer dönemi sona erdi. Transfer döneminde Rosier, Onana ve Bailly ile yollarını ayırarak yabancı oyuncu sayısını azaltan siyah-beyazlı ekip; Jonas Svensson, Joe Worrall, Ernest Muci'yi kadrosuna katarak takımını güçlendirmişti. Kartal, transfer döneminin bitimine saatler kala tarihi transferini açıklayarak transfer dönemini kapattı.

Bu sezon Ziraat Türkiye Kupası'nda şampiyonluğa ulaşmayı hedefleyen Beşiktaş, kulüp tarihinin en pahalı transferini gerçekleştirdi.

Transfer çalışmalarını Fernando Santos'un raporu doğrultusunda sürdüren siyah--beyazlı ekip, Portekiz ekibi Braga'nın Libyalı orta saha oyuncusu Al-Musrati'yi kadrosuna kattı.

TARİHİN EN PAHALI TRANSFERİ OLDU

27 yaşındaki orta saha oyuncusunu 1 milyon euro karşılığında sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna katan Beşiktaş, yıldız futbolcu için sezon sonunda 11 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek. Siyah-beyazlı ekipten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Almoatasembellah Ali Mohamed Al-Musrati'nin transferi konusunda kulübü ve kendisi ile anlaşmaya varılmıştır. SC Braga kulübüne 2023-2024 sezonu için net 1.000.000 Avro kiralama bedeli ödenecektir. Ayrıca sözleşmedeki şartların gerceklesmesi durumunda oyuncunun kalıcı transferi hükmü devreye girecek ve SC Braga kulubune transfer bedeli olarak 11.000.000 Avro ödeme yapılacaktır."

Tecrübeli orta saha oyuncusu bu sezon 20 karşılaşmada görev alırken takımına 4 gol 1 asistlik katkı sundu.

Libyalı orta saha oyuncusu, Beşiktaş'ın bugüne dek en yüksek bonservis bedeli ödeyerek kadrosuna kattığı isim oldu.

20 milyon Euro'ya Al-Musrati: Listeye 4. isim- Son Dakika Spor Haberleri | NTVSpor

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN