Beşiktaş yeni golcüsüne kavuşuyor! 11 yıl sonra ilk kez: Kartal'dan tarihi transfer hamlesi...

Beşiktaş yeni golcüsüne kavuşuyor! 11 yıl sonra ilk kez: Kartal'dan tarihi transfer hamlesi...

Trendyol Süper Lig'in 36. hafta karşılaşmasında deplasmanda konuk olduğu Alanyaspor ile 1-1 berabere kalarak üçüncülük yarışında yara alan Beşiktaş, yeni golcüsünü Fransa'da buldu.

Yeni sezonda yeniden yapılanmaya gitmesi beklenen Beşiktaş, golcü arayışlarına öncelik verdi. Kartal, yeni golcüsünü Fransa'da buldu.

36. hafta karşılaşmasında deplasmanda konuk olduğu Alanyaspor ile 1-1 berabere kalarak üçüncülük yarışında ağır yara alan Beşiktaş, takviye operasyonuna başladı. Sezon sonunun yaklaşmasını fırsat bilerek transfer çalışmalarına ağırlık veren Beşiktaş, gözünü Fransa'ya dikti.

Sezon sonunda Cenk Tosun ve Aboubakar ile yollarını ayırmaya hazırlanan Beşiktaş, transferde 11 yıl aradan sonra bir ilke imza atmak için kolları sıvadı.

Fotomaç'ın haberine göre; Sezon sonunun yaklaşmasıyla birlikte golcü arayışlarına başlayan Beşiktaş, Fransız ekibi Montpellier forması giyen 24 yaşındaki golcü oyuncu Akor Adams'ı kadrosuna katmayı hedefliyor.

Güncel piyasa değeri 10 milyon euro olan 24 yaşındaki Nijeryalı golcü, bu sezon 31 karşılaşmada görev alırken 10 gol 2 asiste imza attı. Kartal, Nijeryalı golcüyü kadrosuna katması halinde 11 yıl aradan sonra ilk kez kadrosuna bir Nijeryalı futbolcu katmış olacak.

Beşiktaş son olarak 2013 yılının Temmuz ayında Michael Eneramo'yu kadrosuna katmış ve 2014 yılının Ocak ayında Nijeryalı golcü ile yollarını ayırmıştı. Nijerya basını: ''Beşiktaş'ın o transferi yapma şansı sıfır..'' - Duhuliye

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN