Beşiktaş'a 116 milyon euroluk gol makinesi! Kartal bombayı patlatıyor...

Beşiktaş'a 116 milyon euroluk gol makinesi! Kartal bombayı patlatıyor...

Sezon sonunda Cenk Tosun ve Aboubakar ile yollarını ayırmaya hazırlanan Beşiktaş, 116 milyon euroluk gol makinesini kadrosuna katmak için çalışmalara başladı.

Yeni sezonda yeniden yapılanmaya gitmeye hazırlanan Beşiktaş, 116 milyon euroluk gol makinesini kadrosuna katmak için kolları sıvadı. Kartal, gol makinesini kadrosuna katmak için düğmeye bastı.

Sezon sonunda Aboubakar ve Cenk Tosun ile yollarını ayırmaya hazırlanan Beşiktaş, yeni golcü arayışlarına başladı. Yaz transfer döneminde yıldız isimleri kadrosuna katmayı hedefleyen Beşiktaş, 116 milyon euroluk gol makinesine kancayı taktı.

Yeni sezonda şampiyonluğa ulaşmayı hedefleyen Beşiktaş, gözünü Almanya'ya dikti. A Spor'un haberine göre; Kartal, Şampiyonlar Ligi finalinde Real Madrid ile şampiyonluk mücadelesi verecek olan Alman devi Borussia Dortmund'un Fildişi Sahilli yıldız golcüsü Sebastien Haller'İ transfer listesine aldı. İki kulüp arasındaki görüşmelerin kısa süre içerisinde başlayacağı iddia edildi.Sébastien Haller - Oyuncu profili 23/24 | Transfermarkt

Güncel piyasa değeri14 milyon euro olan 29 yaşındaki golcü oyuncu, bu sezon Alman devinin forması altında 18 karşılaşmada görev alırken 3 gol 1 asiste imza attı. Yıldız golcü için bugüne dek toplamda 116 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Fildişi Sahilli yıldız golcü futbol kariyeri boyunca toplamda 392 karşılaşmada görev alırken bu karşılaşmalarda 165 gol 62 asiste imza attı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN