Beşiktaş'a 19 milyon euroluk dünya yıldızı! Kartal bombayı patlatıyor: 157 gol 121 asist...

Beşiktaş'a 19 milyon euroluk dünya yıldızı! Kartal bombayı patlatıyor: 157 gol 121 asist...

Gelecek sezon şampiyonluk mücadelesi vermeyi hedefleyen Beşiktaş yeni sezonda hücum hattını güçlendirmek için çalışmalara başladı. Kartal, 19 milyon euroluk dünya yıldızına kancayı taktı.

Süper Lig'deki son üç karşılaşmasından yenilgiyle ayrılan Beşiktaş, sezon sonunun yaklaşmasını fırsat bilerek transfer çalışmalarına başladı. Hücum hattını güçlendirmeyi hedefleyen Beşiktaş, 19 milyon euroluk bombayı patlatmak için çalışmalara başladı.

Tarihinin en başarısız sezonlarından birini yaşayan Beşiktaş, yen, sezonda şampiyonluk mücadelesi vermek için kadrosunda büyük bir değişime gitmeye hazırlanıyor. Yeni sezonda hayata geçecek yen yabancı kuralı nedeniyle kaliteli yabancı oyuncuları kadrosuna katmayı hedefleyen Beşiktaş, gözünü Hollanda'ya dikti.

Gazeteci Sercan Dikme'nin aktardığına göre; Yeni sezonda şampiyonluk yarışının içinde olmayı hedefleyen siyah-beyazlı ekip, 19 milyon euroluk yıldıza kancayı taktı.

Yeni sezonun transfer planlamasına başlayan Beşiktaş'ta Samet Aybaba, geçtiğimiz hafta Hollanda'ya gitti ve Hollanda devi Ajax formasını terleten Steven Berghuis ile bir araya geldi. Aybaba'nın ayırca Ajax yetkilileriyle de bir araya geldi.

Sezon sonunda birçok oyuncusuyla yolları ayırmayı hedefleyen Ajax'ın Ajax'ın Hollandalı golcü futbolcu ile de yollarını ayırmayı planladığı öne sürüldü.

Bu durumu fırsat bilen Beşiktaş'ın Hollanda'da 2 milyon euro garanti ücret kazanan golcü futbolcuyu transfer etmek için girişimlere başladığı iddia edildi. Güncel piyasa değeri 8 milyon euro olan 32 yaşındaki oyuncunun Beşiktaş'a yeşil ışık yaktı.

Ajax forması altında bu sezon 26 karşılaşmada görev alarak 7 gol 10 asiste imza atan yıldız golcü için bugüne dek toplam 19 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Futbol kariyeri boyunca 485 karşılaşmada görev alan yıldız golcü, bu karşılaşmalarda 157 gol 121 asiste imza attı.

Resim

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN