Beşiktaş'a 24 milyon euroluk savunmacı! Kartal yeni defansını İspanya'da buldu...

Beşiktaş'a 24 milyon euroluk savunmacı! Kartal yeni defansını İspanya'da buldu...

Bu sezon boyunca savunma hattında büyük sorunlar yaşayan Beşiktaş, yeni sezonun transfer çalışmalarına başladı. Kartal, 24 milyon euroluk savunmacı için harekete geçti.

Ziraat Türkiye Kupası finalinde karşılaştığı Trabzonspor'u 3-2 mağlup ederek kupayı müzesine götüren Beşiktaş, transfer çalışmalarına başladı. Siyah-beyazlı ekip, 24 milyon euroluk savunma oyuncusunu kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Bu sezon Süper Lig'de beklentilerin altında kalan, Türkiye Kupası'nda ise şampiyonluğa ulaşan Beşiktaş, yaz transfer döneminde savunma hattını güçlendirme kararı aldı. Bu sezon boyunca savunma hattında büyük sorunlar yaşayan siyah-beyazlı ekip, savunma takviyesi için harekete geçti.

Takvim'de yer alan habere göre; Beşiktaş yönetimi İspanyol devi Atlético Madrid formasını terleten 33 yaşındaki savunma oyuncusu Stefan Savic'i kadroya katmak için kolları sıvadı. Siyah-beyazlı yöneticilerin tecrübeli savunma oyuncusunun menajeriyle kısa süre içerisinde masaya oturacağı belirtildi.

Bu sezon İspanyol devinin forması altında 33 karşılaşmada görev alan tecrübeli savunma oyuncusu, skor katkısı sunamadı. Güncel piyasa değeri 3 milyon euro olan 33 yaşındaki savunma oyuncusu için bugüne dek toplamda 24 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Fenerbahçe'nin Stefan Savic ısrarı - TRT Spor - Türkiye`nin güncel spor haber kaynağı

33 yaşındaki stoperin İspanyol deviyle olan sözleşmesi gelecek sezon sona erecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN