Beşiktaş'a 47 milyon euroluk süper yıldız! Kartal bombayı patlatıyor: 78 gol 70 asist...

Beşiktaş'a 47 milyon euroluk süper yıldız! Kartal bombayı patlatıyor: 78 gol 70 asist...

Yeni sezonda şampiyonluğa ulaşmayı hedefleyen Beşiktaş, 47 milyon euroluk hücum oyuncusunu kadrosuna katmak için harekete geçti.

Sezonu Türkiye Kupası şampiyonu olarak tamamlamayı hedefleyen Beşiktaş, Perşembe akşamı finalde Trabzonspor ile karşı karşıya gelecek. Bu sezon Süper Lig'de beklentilerin altında kalan siyah-beyazlı ekip, yeni sezonun planlamasına şimdiden başladı. Kartal, 47 milyon euroluk süper yıldızı kadrosuna katmak için harekete geçti.

Yeni sezonda hayata geçecek olan yeni yabancı kuralı nedeniyle kaliteli yabancı oyuncuları kadrosuna katmayı hedefleyen Beşiktaş, gözünü İspanya'ya dikti.

Bir yandan teknik adama arayışlarını sürdüren siyah-beyazlı ekip, bir yandan da yıldız oyuncuları kadrosuna katmayı planlıyor. A Spor'un haberine göre; Beşiktaş, İspanyol devi Sevilla'da forma giyen Arjantinli hücum oyuncusu Erik Lamela'ya gözünü dikti.

Kartal'ın 32 yaşındaki hücum oyuncusuyla ilgilendiği öne sürüldü. Bu sezon sonunda İspanyol ekibiyle olan sözleşmesi sona erecek olan Arjantinli yıldızın takıma veda etmesi bekleniyor. Güncel piyasa değeri 3 milyon euro olan 32 yaşındaki hücum oyuncusu, bu sezon Sevilla forması altında 19 karşılaşmada görev alırken 2 gol 1 asiste imza attı.

Trabzonspor, Erik Lamela Transferi İçin Harekete Geçti

Futbol kariyeri boyunca 453 karşılaşmada görev alarak 78 gol 70 asiste imza atan Arjantinli golcü için bugüne dek toplamda 47 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN