Beşiktaş'a 52 milyon euroluk 10 numara! Süper yıldızı eski takım arkadaşı ikna etti: 120 gol 69 asist...

Beşiktaş'a 52 milyon euroluk 10 numara! Süper yıldızı eski takım arkadaşı ikna etti: 120 gol 69 asist...

Transfer sezonunda kadrosunu Emrecan Bulut, Jean Onana, Daniel Amartey, Ante Rebic, Alex Oxlade-Chamberlain, Bakhtiyor Zaynutdinov ve Milot Rashica ile güçlendiren Beşiktaş, gözünü Hollanda'ya dikti. Kartal, 52 milyon euroluk orta saha için düğmeye bastı.

UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turu ilk maçında deplasmanda Dinamo Kiev'i 2-3 mağlup ederek ikinci maç öncesinde büyük avantaj yakalayan Beşiktaş'ta sıcak saatler yaşanıyor. Orta sahaya tecrübeli bir isi katmanın planlarını yapan Beşiktaş, gözünü 52 milyon euroluk süper yıldıza dikti.

Trendyol Süper Lig'in ikinci hafta karşılaşmasında Pendikspor ile berabere kalan UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turu ilk maçında ise deplasmanda Dinamo Kiev'i 2-3 mağlup eden Beşiktaş, gözünü Hollanda'ya dikti.

Transfer sezonunun başladığı günden bu yana Emrecan Bulut, Jean Onana, Daniel Amartey, Ante Rebic, Alex Oxlade-Chamberlain, Bakhtiyor Zaynutdinov ve Milot Rashica'yı kadrosuna katan Beşiktaş, 52 milyon euroluk dünya yıldızını kadroya katmak için kolları sıvadı.

Sözcü'den Doğan Gündoğdu'nun haberine göre; Transfer çalışmalarını Şenol Güneş'in raporu doğrultusunda sürdüren Beşiktaş, transfer listesine yeni bir yıldızı ekledi.

Kartal, Hollanda devi Ajax'ın tecrübeli orta saha oyuncusu Davy Klassen için görüşmelere başladı. 30 yaşındaki futbolcuyu kadrosuna katmak isteyen siyah-beyazlı ekip, bu transferde golcü futbolcusu Cenk Tosun'dan yardım istedi. Tecrübeli orta saha oyuncusu ile Everton'da takım arkadaşlığı yapan milli golcünün, yıldız orta saha ile temasa geçtiği ve Beşiktaş hakkında bilgi verdiği öğrenildi.

Davy Klaassen resmen Everton'da | Goal.com Türkçe

Ajax'ın tecrübeli orta saha oyuncusu ile yolları ayırmak istediği kaydedilirken taraflar arasındaki fesih görüşmelerinin devam ettiği bildirildi. Klaassen'in kısa süre içerisinde Hollanda ekibinden ayrılması bekleniyor.

Beşiktaş'ın tecrübeli orta saha oyuncusuna yıllık 2.8 milyon euro maaş teklif ettiği kaydedildi. Geçen sezon 46 maçta görev alan orta saha oyuncusu, söz konusu karşılaşmalarda 10 gol 3 asistlik performans sundu. Yıldız orta saha oyuncusu için bugüne dek toplam 52 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN