Beşiktaş'ın bu transferi dengeleri değiştirecek! Şenol Güneş ille de o diyor!

Beşiktaş'ın bu transferi dengeleri değiştirecek! Şenol Güneş ille de o diyor!

Dünya Kupası maçları nedeniyle ara verilen Süper Lig’de zirve Fenerbahçe olurken Jorge Jesus yönetimindeki ekip galibiyet serisine devam edip edemeyeceği merak ediliyor. Sezona Valerien Ismael ile başlayan Beşiktaş ise Şenol Güneş ile devam etme kararı aldı. Süper Lig transfer dönemi için yöneticiler gözlerini kestirdikleri futbolcuların peşine düştü. İşte Süper Lig yeni sezon transferleri…

Süper Lig hazırlıkları devam ederken Dünya Kupası nedeniyle ara verilen maçlar için nefesler tutuldu. Sezon arasında liderlik koltuğunda Fenerbahçe otururken galibiyet serisinin ne durumda olacağı da merak uyandırıyor. Portekizli çalıştırıcı ile çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'nin Sezon sonunda ki konumunun ne olacağı merak ediliyor. Siyah-beyazlı takım ise Şenol Güneş ile yola devam etme kararı aldı. Transfer çalışmaları için yetenekte isimlerin peşinden koşan Güneş kadrosuna dahil edeceği yeni isimlerin peşine düştü. İşte Süper Lig yeni sezon transferleri…

SEZONA ARA VERİLDİ

Katar'da düzenlenen FIFA Dünya Kupası maçları kapsamında Süper Lig'e bir süre ara verildi. Bu arada çalışmalarına devam eden kulüpler ise bir yandan da transfer dönemi için yeni futbolcu arayışına girdi. Jorge Jesus yönetimindeki Fenerbahçe Süper Lig arasında zirvede yer alıyor. Sarı-lacivertliler Avrupa'daki liderlik koltuğunu da boş bırakmadı.

Şenol Güneş

Dünya Kupası sonrasında hadi galibiyet serüvenine devam etmek isteyen Fenerbahçe çalışmalarını sürdürüyor. Geçtiğimiz sezon hayal kırıklığı yaşayan Beşiktaş ise yeni sezona Valerien Ismael yönetiminde giriş yaptı. Siyah-beyazlı takım istediği verimi alamazken yollarına Şenol Güneş ile devam etme kararı aldı. Beşiktaş'ın yönetimine geçen Şenol Güneş ile birlikte takımda şampiyonluk iddiasını yükseltti. Güneş, Beşiktaş için transfer çalışmalarını hızlandırdı. Dünya Kupası nedeniyle kulüpler maçları ara verirken siyah-beyazlı takım bu süreci en iyi şekilde değerlendirerek dikkat çeken adımlar atıyor.

ŞENOL GÜNEŞ ZAJC'IN PEŞİNDE

Transfer dönemi için gözüne kestirdiği oyuncuları takımında isteyen siyah-beyazlı ekip Fenerbahçe'nin Yıldız futbolcusu Miha Zajc’i yakından takip ediyor. 28 yaşındaki genç yeteneğin sezon sonunda sözleşmesi sona ererken Fenerbahçe ile sözleşme yenilemek için henüz bir adım atmadı. Fenerbahçe'nin sözleşme yenilemesi durumunda ise Zajc’ın bedelsiz olarak Beşiktaş forması giyebileceği söyleniyor.

Miha Zajc

Geçen sezon Fenerbahçe'de yıldızı parlayan ünlü futbolcunun, İsmail Kartal’ın vazgeçilmezlerinden biri olduğu biliniyor. Gösterdiği performans ile tüm gözleri üzerinde topla Zajc, ve Fenerbahçe formasıyla toplam 41 maçta görev aldı. Şimdiye kadar 9 gol atan ünlü futbolcunun 2 asisti bulunuyor. Sezon başında yapılan teknik direktör değişimi ile birlikte yetenekli futbolcunun da formasını kaybettiği görüyor. Jesus,genç yetenek yerine sahada farklı oyuncular tercih ediyor.Zajc’ın gözden düştü söylenirken Bu sezonda ise toplam 12 maçta 2 gol atarak 1 asist yaptı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN