Transfer çalışmaları sürüyor: Beşiktaş’tan Laidouni çıkarması

Transfer çalışmaları sürüyor: Beşiktaş’tan  Laidouni çıkarması

Beşiktaş’ta ikinci devre hazırlıkları devam ederken transfer çalışmaları da sürüyor. Dünya Kupası’nı yakından takip eden Siyah-Beyazlı yönetim, performansı ile öne çıkan Tunuslu yıldız Aissa Laidouni’yi liste başına aldı ve Ferencvaros’a oyuncunun şartlarını sordu.

Dünya Kupası arasında çalışmalarına devam eden Beşiktaş, transfer planlamasını da sürdürüyor. Siyah-Beyazlı yönetim, teknik heyetin istediği isimler üzerinde yoğunlaşırken aceleci davranmıyor. Foot Mercato internet sitesinde yer alan habere göre Beşiktaş, Macaristan’ın Ferencvaros takımında forma giyen Laidouni ile ilgileniyor. Haberde, Beşiktaş’ın yanı sıra bazı İngiliz kulüpleri, Celtic ile Wolfsburg‘un da Tunuslu oyuncuyla ilgilendiği bildirildi.

Özellikle de kulübü Ferencvaros‘un, 4 milyon euroluk tazminat karşılığında Laidouni’yi bırakmaya hazır olduğu ifade edildi. Laidouni, 28 kez Tunus Milli Takım formasını giyerken, 1 kez rakip fileleri havalandırdı. Laidouni kulüp kariyerinde 208 karşılaşmada forma giydi. Tunuslu oyuncu toplamda 19 gol atarken, 22 de asist yaptı. Laidouni bu sezon UEFA Avrupa Ligi’nde Trabzonspor ‘a karşı 2 maçta da forma giydi.

Teknik direktör Şenol Güneş, 2022 Dünya Kupası’nı yakından takip etti. Deneyimli çalıştırıcının burada izleyip beğendiği Suudi Arabistan’ın yıldızı Muhammed Kanno’u da listesine ekledi. Güneş’in şartlarının araştırılmasını istediği başarılı futbolcunun, kulübü Al-Hilal ile 3 yıllık daha sözleşmesi bulunuyor. Ancak Kanno’nun, Türkiye’den gelen ilgi üzerine harekete geçtiği öğrenildi. Oyuncunun resmi teklifin yapılması durumunda gidişine izin verilmesini istediği konuşuluyor. Ülke basınında çıkan haberlerde Suudi Arabistan Milli Takım Teknik Direktörü Herve Renard’ın da devreye girdiği belirtildi. Renard’ın kulüp yöneticileriyle konuşarak Kanno’nun Beşiktaş’a gitmesine müsaade edilmesini rica ettiği yazılmıştı.

GÜNEŞ 4’LÜ SAVUNMAYA DÖNDÜ

Dünya Kupası nedeniyle liglere verilen arada Antalya’nın Belek turizm merkezinde kamp yapan Beşiktaş, ikinci hazırlık maçında Belçika Pro Lig ekiplerinden Westerlo ile karşı karşıya geldi. Siyah-Beyazlılar Westerlo’yu 1-0 mağlup etti. Siyah-Beyazlıların golünü 87. dakikada Redmond attı. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Charleroi maçının aksine Westerlo karşısında takımını 4’lü savunmayla sahaya sürdü. 4-3-3 sistemiyle sahaya yayılan Siyah-Beyazlılar’da, dikkat çeken detaylar Dele Alli’nin santrfor, Necip Uysal’ın ise bu kez orta sahada oynaması oldu. Öte yandan Siyah-Beyazlı ekipte tedavileri devam eden Ghezzal ve Josef’in yanı sıra, soğuk algınlığı geçiren Emrecan, Rosier, Cenk Tosun ve hafif ağrıları olan Muleka maç kadrosunda yer almadı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN