Beşiktaş'ın efsane ismi canlı yayında Galatasaray'ın golcülerini hedef aldı! "Pasaportlarını iptal ederim..."

UEFA Avrupa Ligi'nin ardından Türkiye Kupası'na da veda eden Galatasaray'da bazı oyuncuların performansı tepki topladı. Beşiktaş'ın efsane ismi, sarı-kırmızılı ekibin golcü oyuncularına canlı yayında sert sözlerle yüklendi.

Şampiyonlar Ligi'ne veda ettikten sonra üç kulvarda şampiyonluğa ulaşmayı hedefleyen Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nin ardından Ziraat Türkiye Kupası'na da veda ederek taraftarlarını hayal kırıklığına uğrattı. Karagümrük yenilgisi sonrasında Beşiktaş'ın efsane ismi Nihat Kahveci, Galatasaray'ın golcü oyuncularını hedef aldı.

Sosyal medya platformu Youtube'da yayın yapan Nutspor kanalında izleyiciyle buluşan 'Gol Makinası' programında açıklamalarda bulunan Nihat Kahveci, sezon başında takıma katılan ancak performansıyla hayal kırıklığı yaratan Tete ile devre arasında kiralık olarak takıma katılan Carlos Vinicius'u sert sözlerle eleştirdi.

Her iki Brezilyalı oyuncuyu hedef alan Kahveci, "Bu Vinicius ile Tete nereli? Hiçbir katkısı yok. Ben Brezilya Futbol Federasyonu olsam Vinicius'un ve Tete'nin pasaportlarını iptal ederim. Ben böyle Brezilyalı futbolcu görmedim." açıklamasında bulundu.

Kahveci'nin Brezilyalı iki oyuncuya yönelik sözleri sosyal medyada gündem olurken çok sayıda etkileşim aldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN