Beşiktaş'ın efsane ismi Metin Tekin'den tepki toplayan açıklama! 'Fenerbahçeli oldum' diyerek duyurdu...

Beşiktaş'ın efsane ismi Metin Tekin'den tepki toplayan açıklama! 'Fenerbahçeli oldum' diyerek duyurdu...

Trabzonspor- Fenerbahçe derbisini yorumlayan Beşiktaş'ın efsane ismi Metin Tekin, siyah-beyazlı taraftarların tepkisini toplayan açıklamalara imza atarak Fenerbahçeli olduğunu açıkladı.

Geçtiğimiz günlerde Galatasaray'ın kurucusu Ali Sami Yen'i tanımayarak tepki toplayan Beşiktaş'ın efsane ismi Metin Tekin, bir kez daha tepki toplayan açıklamalara imza attı. Siyah-beyazlı ekibin efsane ismi, açıklamaları sonrasında özellikle sosyal medyada çok sayıda tepki aldı.

Ankaragücü-Fenerbahçe karşılaşması sonrasında Galatasaray'ın kurucu üyesi Ali Sami Yen'i tanımayarak "Bu takımın kuruluş amacı Türk olmayan takımları yenmek" kim demiş? Ali Sami Yen mi? Galatasaraylı mıydı, Fenerbahçeli miydi?" diyen Metin Tekin, bu kez Beşiktaşlı taraftarların tepkisini topladı.

Pazar akşamı oynanan Trabzonspor- Fenerbahçe derbisini Youtube ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Vole' adlı kanalda yorumlayan Metin Tekin, Fenerbahçeli olduğunu açıkladı.

Trabzonspor- Fenerbahçe karşılaşmasında Fenerbahçe'nin haksızlığa uğradığını öne süren Metin Tekin, sarı-lacivertli ekibi tuttuğunu açıkladı. Beşiktaş'ın efsane ismi, açıklamasında "Ben Beşiktaşlıyım. Maçın nasıl 2-2 olduğunu görünce tamamen Fenerbahçeli oldum. Ben çünkü spor severim, futbol severim. Onun yenmesini istedim. Oradaki haksızlığa uğrayan 11 tane çocuğun yenmesini istedim. Ötekileri, Trabzon’un değil. Ben sonuna kadar Fenerbahçe kazansın istedim. O ortam yaratıldı ya. 2-2'lik skor futbol dışı ortamlarla yaratıldı. Kabul edelim. Trabzonlular kızacak belki ama futbol dışı bir ortam bir gerginlik yaratılarak 2-2'ye geldi maç. Buna da hakem izin verdi. O oyunu yöneten kişi izin verdi bunun olmasına." ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'ın unutulmaz isminin bu açıklamaları özellikle siyah-beyazlı ekibin taraftarlarının tepkisini topladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN