Beşiktaş'ın eski yıldızı Fenerbahçe'ye imza atıyor! Kanarya'dan tarihi transfer hamlesi!

Beşiktaş'ın eski yıldızı Fenerbahçe'ye imza atıyor! Kanarya'dan tarihi transfer hamlesi!

2013-2014 sezonundan bu yana Süper Lig'de şampiyonluğa hasret kalan Fenerbahçe, kış transfer sezonu için kolları sıvadı. Kanarya, ezeli rakibi Beşiktaş'ın eski yıldızını kadrosuna katmak için düğmeye bastı.

Trendyol Süper Lig'in 12. hafta karşılaşmasında Adana Demirspor ile berabere kalarak milli araya giren Fenerbahçe, transfer çalışmalarında düğmeye bastı. Kış transfer döneminde kadrosunu güçlendirmeyi amaçlayan sarı-lacivertli ekip, ezeli rakibi Beşiktaş'ın eski yıldızını kadrosuna katmak için düğmeye bastı.

İsmail Kartal yönetiminde bu sezon 19'da 19 yapan ancak iç sahada alınan Trabzonspor yenilgisi sonrasında düşüşe geçen Fenerbahçe, kış transfer sezonunda kadrosunu güçlendirme kararı aldı. Kanarya, gözünü ezeli rakibi Beşiktaş'ın eski yıldızına dikti.

Son haftalarda Serdar Aziz, Luan Peres, Rodrigo Becao ve Alexander Djiku'yu sakatlıklara kurban veren Fenerbahçe, bu pozisyona takviye yapma kararı aldı.

Mynet'in haberine göre; Sarı-lacivertli ekip, geçtiğimiz yıl yaz transfer döneminde Beşiktaş'tan ayrılarak Portekiz ekibi Braga'ya transfer olan savunma oyuncusu Serdar Saatçı'yı kadrosuna katma kararı aldı.

Yabancı sınırı nedeniyle kadrosundaki yerli oyuncu sayısını artırmayı hedefleyen Fenerbahçe, genç yıldızı kiralık olarak kadrosuna katmayı amaçlıyor.

Bu sezon Braga forması altında 9 karşılaşmada görev alan 20 yaşındaki savunma oyuncusu söz konusu karşılaşmalarda 716 dakika sahada kaldı ve 2 asist üretti.

Serdar Saatçı: Beşiktaş'ta asgari ücrete oynuyordum- Son Dakika Spor Haberleri | NTVSpor

Genç yıldız, geçen yıl yaz transfer döneminde 1.5 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Beşiktaş'tan ayrılarak Portekiz ekibine imza atmıştı. 20 yaşındaki stoperin Türkiye'ye dönmeye sıcak bakabileceği ileri sürüldü.

Serdar Saatçı, Beşiktaş forması altında 15 karşılaşmada görev almıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN