Beşiktaş'ın eski yıldızı geri dönüyor: Taraftarları heyecanlandıran hamle! Fernando Santos'un özel isteği...

Beşiktaş'ın eski yıldızı geri dönüyor: Taraftarları heyecanlandıran hamle! Fernando Santos'un özel isteği...

Bu sezon Türkiye Kupası'nda şampiyonluk yaşamayı hedefleyen Beşiktaş, eski yıldızını kadrosuna katmak için çalışmalara başladı. Kartal, gözünü İngiltere'ye dikti.

11 Ocak'ta açılan kış transfer döneminde Norveçli savunma oyuncusu Svensson'u kadrosuna katarak hızlı bir giriş yapan daha sonrasında ise Onana, Rosier ve Bailly ile yollarını ayırarak kadrosundaki yabancı oyuncu sayısını azaltan Beşiktaş, eski yıldızını kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Tarihinin en başarısız sezonlarından birini yaşayan Beşiktaş, transfer operasyonunda girişimlerini hızlandırdı. Bu sezonu Türkiye Kupası şampiyonu olarak tamamlamayı hedefleyen siyah-beyazlı ekip, gözünü eski yıldızına dikti.

Fotomaç'ın haberine göre; Amir Hadziahmetovic'in sakatlığı sonrasında orta sahaya takviye yapma kararı alan Beşiktaş, İngiliz devi Arenal formasını terleten Mısırlı oyuncu Mohamed Elneny'i bonservisiyle kadrosuna katmak için çalışmalara başladı.

Siyah-beyazlı yöneticilerin Mısır Milli Takımı ile Afrika Kupası'nda mücadele eden yıldız oyuncunun menajeriyle görüşme yaptığı ileri sürüldü.

Arsenal ile sözleşmesi sezon sonunda sona erecek Elneny, 2019-2020 sezonunda kiralık olarak Beşiktaş formasını terletmişti. Beşiktaş formasını terlettiği dönemde 36 maçta görev alan yıldız orta saha oyuncusu, bu karşılaşmalarda 1 gol 4 asiste imza attı.

Güncel piyasa değeri 4.5 milyon euro olan Mısırlı yıldız, bu sezon İngiliz devinde sadece 4 maçta görev aldı ve bu karşılaşmalarda 71 dakika sahada kaldı. Tecrübeli futbolcunun Beşiktaş'a dönmeye sıcak bakabileceği öne sürüldü.

Elneny, Beşiktaş'a veda etti | Goal.com Türkçe

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN