Beşiktaş'ın eski yıldızı Surivor'a katılmak istiyor! "Acun abi kurban olayım..."

Beşiktaş'ın eski yıldızı Surivor'a katılmak istiyor! "Acun abi kurban olayım..."

Beşiktaş'ın eski yıldızı, son olarak Ronaldinho'nun katılmasıyla reyting rekorlarını altüst eden Survivor yarışmasına katılmak istediğini açıklayarak herkesi şaşırttı.

Acun Ilıcalı'nın sunumuyla 2015 yılından bu yana TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşarak reyting rekorlarını altüst eden Survivor yarışmasında heyecan her geçen hafta devam ederken Beşiktaş'ın eski yıldızı Survivor'a katılmak istediğini açıklayarak dikkatleri üzerine çekti. Kartal'ın eski yıldızının açıklamaları kısa süre içerisinde sosyal medyanın gündemine oturarak çok sayıda etkileşim aldı.

Beşiktaş'ın eski yıldızı Batuhan Karadeniz, Survivor Yunanistan'da orta çıkan ve sosyal medyada gündem olan görüntülerin ardından yarışmaya katılmak istediğini açıklayarak herkesi şaşırttı.

Kendisine yöneltilen "Yunanistan Survivor'ını izliyor musun?" sorusunu yanıtlayan siyah-beyazlı ekibin eski yıldızı Batuhan Karadeniz, "Genelde onu izliyorum zaten. Burada Nagihan'ı mi izleyeyim abi. Yunanistan Survivor'unu bir açıyorum bir gör abi" diye konuştu.

Daha sonrasında ise "Acun abi sana sesleniyorum, kurban olayım beni Yunan Survivor'una götür. Ben açlığa, yokluğa her şeye hazırım" diyen Karadeniz, açıklamalarını "Oğlum, buraları yengeniz izlemesin" diyerek noktaladı.

dgdfgd

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN