Beşiktaş'ın yeni hocası belli oldu! İmzaya geliyor: 1.5 yıllık anlaşma: Tarihe geçecek...

Beşiktaş'ın yeni hocası belli oldu! İmzaya geliyor: 1.5 yıllık anlaşma: Tarihe geçecek...

Rıza Çalımbay ile yollarını ayırdığı günden bu yana teknik adam arayışlarında olan Beşiktaş, mutlu sona ulaştı. Kartal'ın yeni patronu büyük oranda belli oldu.

İç sahada Alanyaspor karşısında alınan yenilgi sonrasında Rıza Çalımbay ile yollarını ayıran Beşiktaş'ta sıcak saatler yaşanıyor. Siyah-beyazı ekip, teknik adam arayışlarında son aşamaya geldi. Kartal'ın yeni teknik adamı belli oldu.

Sezon başından bu yana kötü günler geçiren Beşiktaş'ta teknik adam belirsizliği sona erdi. Şenol Güneş, Burak Yılmaz ve Rıza Çalımbay ile yollarını ayıran siyah-beyazlı ekibin bu sezonki 4. teknik adamı büyük oranda belli oldu.

Alanyaspor yenilgisi sonrasında Rıza Çalımbay ile yollarını ayıran Beşiktaş, son olarak Fransız teknik adam Bruno Génésio ile masaya oturmuş ancak bir sonuca ulaşamamıştı. Fransız teknik adamla anlaşmaya varamayan siyah-beyazlı ekip, gözünü Hollanda'ya dikti.

Gazeteci Ertan Süzgün'ün aktardığına göre; Kartal, son olarak İskoç devi Glasgow Rangers takımında görev alan ve 2022 yılının Kasım ayında İskoç takımından ayrılan genç teknik adam Giovanni van Bronckhorst ile masaya oturdu.

Siyah-beyazlı ekibin 48 yaşındaki genç teknik adama 1.5 + 1 yıllık teklif yaptığı, görüşmelerinde olumlu şekilde ilerlediği belirtildi.

Giovanni van Bronckhorst insists he won't change Rangers philosophy

Sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamalarda bulunan Ertan Süzgün, gelişmeleri "Bruno Genesio’da yaşanan pürüzler sonrası 1 numaralı teknik direktör adayı Giovanni van Bronckhorst. Hollandalı teknik adama 1.5 + 1 yıllık teklif yapıldı. İki taraf arasındaki görüşmeler olumlu ilerliyor." şeklinde aktardı.

Hollandalı çalıştırıcının kısa süre içerisinde İstanbul'a gelmesi ve Beşiktaş'a imza atması bekleniyor. Hollandalı çalıştırıcı Beşiktaş'a imza atması halinde siyah-beyazlı ekibin tarihindeki ilk Hollandalı teknik adam olarak tarihe geçecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN