Beşiktaş'ın yeni hocası belli oldu: Kartal resmen geri sayıma geçti! 3 gün içinde...

Beşiktaş'ın yeni hocası belli oldu: Kartal resmen geri sayıma geçti! 3 gün içinde...

Rıza Çalımbay ile yaşanan ayrılık sonrasında teknik adam arayışlarına başlayan Beşiktaş, yeni hocasını Fransa'da buldu.

İç sahada Alanyaspor karşısında alınan yenilgi sonrasında Rıza Çalımbay ile yollarını ayıran Beşiktaş, yeni teknik adam arayışlarını sonlandırdı. Kartal'ın yeni teknik adamı belli oldu.

Tarihinin en başarısız sezonlarından birini yaşayan Beşiktaş'ta sıcak saatler yaşanıyor. Şenol Güneş, Burak Yılmaz ve Rıza Çalımbay ile ayrılık yaşayan siyah-beyazlı ekip, yeni teknik adamını belirledi. Alanyaspor karşısında alınan yenilgi sonrasında Çalımbay ile yollarını ayıran Beşiktaş, yeni teknik adamını Fransa'da buldu.

Gazeteci Sercan Dikme'nin aktardığına göre; Kartal, son olarak Fransız ekibi Rennes'i çalıştıran Bruno Génésio ile el sıkıştı.

Sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamalarda bulunan Dikme, "Bruno Génésio Beşiktaş’ın yeni teknik direktörü demeye çok yakınız. 1.5+1 yıllık anlaşma olacak. Başkan Hasan Arat ve Bruno Genesio futbol yapılanması konusunda da ortak paydada buluştu. Beşiktaş 3 gün içinde Genesio’yu İstanbul’a getirmeyi planlıyor." şeklinde konuştu.

57 yaşındaki Fransız teknik adamın kısa süre içerisinde İstanbul'a gelmesi ve Beşiktaş ile sözleşme imzalaması bekleniyor. Anlaşma tamam: Beşiktaş'ta Bruno Genesio için geri sayım başladı - Son Dakika Spor Haberleri | NTV Spor&Skor

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN