Beşiktaş'ın yeni hocası belli oldu! Kartal'ın yeni hocası herkesi şaşırttı...

Beşiktaş'ın yeni hocası belli oldu! Kartal'ın yeni hocası herkesi şaşırttı...

Fernando Santos ile yaşadığı ayrılık sonrasında teknik adam arayışlarına başlayan Beşiktaş'ın yeni patronu büyük oranda belli oldu.

Süper Lig'de tarihinin en başarısız sezonlarından birini yaşayan Beşiktaş'ta teknik adam arayışı son buluyor. Sezon boyunca 5 farklı teknik adam ile çalışan siyah-beyazlı ekibin yeni patronu büyük oranda belli oldu.

Süper Lig'de beklentilerin altında kalan Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası finalinde Trabzonspor ile şampiyonluk mücadelesi verecek. Final karşılaşmasına Serdar Topraktepe yönetiminde çıkacak olan siyah-beyazlı ekipte sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Fotomaç'ın haberine göre; Başkan Hasan Arat, siyah-beyazlı ekipteki teknik adam arayışına bu hafta son vermeyi hedefliyor. Kartal'da teknik adam listesinin ilk iki sırasında Şenol Güneş ve Sergen Yalçın'ın yer aldığı, Güneş'in isminin bir adım önde olduğu öne sürüldü.

Ekim ayında iç sahada alınan Lugano yenilgisi sonrasında görevinden istifa eden tecrübeli teknik adam, Beşiktaş'tan ayrıldığı günden bu yana herhangi bir takımda görev almadı. Tecrübeli teknik adamın siyah-beyazlı ekipten bir teklif gelmesi halinde bu teklifi kabul edebileceği öne sürüldü.Süper Lig | Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş 6. kez dalya dedi- Son Dakika Spor Haberleri | NTVSpor

Bu sezon Beşiktaş'ın başında 15 karşılaşmada görev alan 71 yaşındaki çalıştırıcı, bu karşılaşmalarda 10 galibiyet 3 beraberlik ve 2 yenilgi elde ederek 2,13 puan ortalaması yakaladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN