Beşiktaş'ın yeni hocası resmen belli oldu! Kartal yeni hocasını resmen açıkladı! Artık takımı o isim çalıştıracak

Beşiktaş'ın yeni hocası resmen belli oldu! Kartal yeni hocasını resmen açıkladı! Artık takımı o isim çalıştıracak

Şenol Güneş'in istifası sonrasında teknik adam krizi yaşayan Beşiktaş'ın yeni teknik adamı resmen açıklandı. Siyah-beyazlı takımı artık o isim çalıştıracak.

Geçtiğimiz hafta Perşembe günü UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde İsviçre ekibi Lugano'ya 2-3 mağlup olarak Şenol Güneş ile yollarını ayıran Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü belli oldu. Siyah-beyazlı ekibin yeni teknik adamı resmen açıklandı.

UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. hafta karşılaşmasında evinde ağırladığı Lugano karşısında 2-0 öne geçmesine rağmen sahadan 2-3 yenilgi ile ayrılan Beşiktaş'ta tarihi yenilginin ardından Şenol Güneş görevinden istifa etti. Başkan Ahmet Nur Çebi ve yönetimi ise seçim kararı aldı.

Süper Lig'in 8. hafta karşılaşmasında evinde İstanbulspor'u ağırlayan siyah-beyazlı takımı Burak Yılmaz çalıştırırken Beşiktaş'taki teknik adam belirsizliği resmen sona erdi.

Siyah-beyazlı ekipten yapılan açıklamada Olağanüstü Seçimli Genel Kurul'a kadar takımı Burak Yılmaz'ın çalıştıracağı duyuruldu.

Kartal'dan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Futbol A Takımı Teknik Direktörümüz Şenol Güneş'in görevinden ayrılmasının ardından geçen süreçte Takımımızın Teknik Sorumluluğunu üstlenen Yardımcı Antrenörümüz Burak Yılmaz'ın bugün Başkanımız Ahmet Nur Çebi ile gerçekleştirdiği görüşmenin ardından Olağanüstü Seçimli Genel Kurul'a kadar görevine Futbol A Takımımızın Teknik Sorumlusu olarak devam etmesine karar verilmiştir."

Genç teknik adamın Galatasaray, Bodo-Glimt, Gaziantep FK, Antalyaspor, Bodo-Glimt, Başakşehir, Samsunspor, Club Brugge ve Ankaragücü karşılaşmalarında Beşiktaş'ın başında yer alacak.

Beşiktaş'tan Burak Yılmaz'la devam kararı

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN