Beşiktaş'ın yıldızı Trabzonspor'a imzayı atıyor! Yeni yılın ilk sürprizi Karadeniz fırtınasından

Beşiktaş'ın yıldızı Trabzonspor'a imzayı atıyor! Yeni yılın ilk sürprizi Karadeniz fırtınasından

Ara transfer dönemine az bir zaman kala takımlardaki transfer çalışmaları hız kazandı. Bu kapsamda Süper Lig ekibi Trabzonspor, hali hazırdaki kadrosunu daha yukarı taşımak için yeni adımlar atmaya başladı. Öyle ki Beşiktaş’ın yıldız futbolcusu Trabzonspor’a her an imza atabilir…

Süper Lig’in ikinci yarısı 5 Ocak itibari ile açılacak. Ayrıca 19 Mayıs tarihinde sezon sona erecekken ara transfer dönemine de az bir zaman kaldı. Takımlar da bu kapsamda transfer çalışmalarına hız verirken ara transfer ve tescil dönemi 11 Ocak’ta başlayacak.

61 Saat'te yer alan habere göre, Trabzonspor, transfer çalışmalarına hız veren takımlar arasında yer alırken bir yandan kadrosunu güçlendirmek istiyor bir yandan da yabancı kontenjanını boşaltmak için adımlar atıyor. Bordo mavililerin sağ beki Danimarkalı Jens Stryger, Larsen’in İsveç ekibi Malmö’ye transfer olma ihtimalleri ile anılırken, takımda onun yerini doldurmak için alternatif isimlere yöneldi.

yeni-proje-5.jpg

FRASNIZ SAĞ BEK İÇİN HAREKETE GEÇTİ

Trabzonspor, İsveç’e transfer etmeye hazırlandığı Stryger yerine Beşiktaş’ta kadro dışı kalan Fransız sağ bek Valentin Rosier için yeni düşüncelere kapıldı. Öte yandan bordo mavili takım, Larsen’in sezon sonuna kadar 600 bin euro talebinin ardından, Danimarkalı sağ bek için bonservis bedeli elde etmeyi planlıyor.

yeni-proje-6.jpg

21 MAÇTA 2 ASİST

Trabzonspor’un teknik adamı Abdullah Avcı, Rosier’in transferine onay verirken, 27 yaşındaki Fransız sağ bekin Beşiktaş’ta kadro dışı kaldığı dönemde 21 maçta 2 asist yapma başarısı gösterdiği ifade edildi. Ayrıca Rosier, yalnızca sağ bekte değil aynı zamanda sol bek ve orta sahanın sağında da görev yapabilme yeteneğine sahip. Bu da onu Trabzonspor için çok yönlü bir konuma koyuyor.

Tüm bunların yanı sıra söz konusu bu transferin gerçekleşmesi için ilk olarak Larsen’in Malmö’ye gitmesi gerekiyor. Eğer Larsen transfer olursa sağ bek takviyesi için Rosier gündeme gelecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN