Beşiktaş'ta deprem: Ole Gunnar Solskjaer'in bileti kesildi: Yeni hoca belli oldu

Beşiktaş'ta deprem: Ole Gunnar Solskjaer'in bileti kesildi: Yeni hoca belli oldu

Avrupa Ligi 2. eleme turu ilk maçında sahasında konuk olduğu Shaktar Donetsk'e 2-3 mağlup olan Beşiktaş'ta sıcak saatler yaşanıyor. Kartal, teknik adamıyla yollarını ayırmaya hazırlanıyor.

UEFA Avrupa Ligi 2. eleme turu ilk maçında sahasında Arda Turan yönetimindeki Ukrayna ekibi Shakhtar Donetsk'e 2-4 mağlup olarak tur şansını zora sokan Beşiktaş'ta sıcak saatler yaşanıyor.

Sözcü'de yer alan habere göre; Avrupa Ligi'ne katılma şansını zora sokan Beşiktaş'ta Norveçli teknik adam Ole Gunnar Solskjaer'in koltuğu sallanıyor.

Norveçli teknik adamın, tüm kredisini tükettiği Siyah-Beyazlı yöneticilerin Nuri Şahin ismini gündemine aldığı öne sürüldü.

Bu arada Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı'nın Sergen Yalçın ismini de düşündüğü iddia edildi. Kartal, Ole Gunnar Solskjaer ile yolları ayırması durumunda Nuri Şahin ya da Sergen Yalçın ile masaya oturacak.

Beşiktaş'ın başında 23 karşılaşmada görev alan Norveçli teknik adam bu karşılaşmalarda 12 galibiyet 4 beraberlik ve 7 yenilgi elde etti.

YORUMLAR (2)
2 Yorum
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN