Beşiktaş'ta kadro dışı bırakılan isim için karar verildi

Beşiktaş'ta kadro dışı bırakılan isim için karar verildi

Beşiktaş'ta oynadığı futbol yüzünden eleştirilen ve daha sonra kadro dışı bırakılan Kamerunlu futbolcu Jean Onana hakkında karar verildi. Siyah- beyazlı yönetim futbolcu için gelecek teklifleri değerlendireceğini belirtti.

Beşiktaşlı yöneticiler kadro dışı bırakılan Kamerunlu futbolcu Jean Onana hakkında ara transfer döneminde satmayı planlıyor.

TRT Spor'un haberine göre, siyah-beyazlılarda fazla forma şansı bulamayan ve kadro dışı kalan Kamerunlu futbolcuya yurt içi ve yurt dışından kiralık teklifler var.

SEZON BAŞINDA 4.4 MİLYON EURO'YA TRANSFER EDİLDİ

Beşiktaşlı yöneticilerin, 23 yaşındaki futbolcu için bu tekliflerden birini değerlendireceği ifade edildi.

Beşiktaş, Onana'yı sezon başında Lens'ten 4.4 milyon Euro karşılığında kadrosuna katmıştı.

ONANA 10 MAÇTA GÖREV ALDI

Siyah-beyazlı ekipte sadece 10 maçta süre bulabilen Onana, Fenerbahçe derbisinin ardından Eric Bailly, Vincent Aboubakar, Valentin Rosier ve Rachid Ghezzal ile birlikte performans yetersizliği ve takım içindeki uyumsuzluklar nedeniyle kadro dışı bırakılmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN