Beşiktaş'ta sürpriz ayrılık! Kartal ayrılığı resmen duyurdu: Yeni durağı herkesi şaşırttı

Beşiktaş'ta sürpriz ayrılık! Kartal ayrılığı resmen duyurdu: Yeni durağı herkesi şaşırttı

Transfer sezonunun başladığı günden bu yana Emrecan Bulut, Jean Onana, Daniel Amartey, Ante Rebic, Alex Oxlade-Chamberlain, Bakhtiyor Zaynutdinov ve Milot Rashica'yı kadrosuna katan Beşiktaş, Georges-Kevin N'Koudou, Romain Saïss, Nathan Redmond, Welinton'dan sonra bir yabancı ismiyle daha yollarını ayırdı.

UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turu ikinci maçında Perşembe akşamı evinde ilk maçta 2-3 mağlup ettiği Ukrayna ekibi Dinamo Kiev'i konuk edecek Beşiktaş, Georges-Kevin N'Koudou, Romain Saïss, Nathan Redmond, Welinton'dan sonra bir yabancı ismiyle daha yollarını ayırdı. Kartal, ayrılığı resmen açıkladı.

Şenol Güneş'in raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdürerek Emrecan Bulut, Jean Onana, Daniel Amartey, Ante Rebic, Alex Oxlade-Chamberlain, Bakhtiyor Zaynutdinov ve Milot Rashica'yı kadrosuna katan Beşiktaş, bir yandan takviye çalışmalarına devam ederken bir yandan da takımdaki yabancı oyuncu sayısını azaltmanın planlarını yapıyor. Kartal bu doğrultuda Georges-Kevin N'Koudou, Romain Saïss, Nathan Redmond, Welinton'dan sonra bir yabancı ismiyle daha vedalaştı.

Beşiktaş, 2020 yılında yaz transfer döneminde İspanyol devi Atlético Madrid'den kiralık olarak kadrosuna kattığı, daha sonrasında ise bonservisiyle transfer ettiği İspanyol savunma oyuncusu Francisco Montero ile yollarını ayırdığını açıkladı.

Yeni sezon kadro yapılanmasını sürdüren Beşiktaş’ta, takımdan ayrılan oyunculara Montero da eklendi. İspanyol savunmacı, 1 yıllığına Portekiz Süper Ligi’nde mücadele eden Arouca’ya kiralandı.

Beşiktaş'ın Francisco Montero planı değişti: Şenol Güneş kalmasına sıcak bakıyor - Son Dakika Spor Haberleri | NTV Spor&Skor

Siyah-beyazlılar, 2020-2021 sezonunda Atletico Madrid’den kiralık olarak forma giyen Montero’nun bonservisini bir sonraki sezon 750 bin Euro karşılığında satın almıştı. Beşiktaş ile toplam 46 müsabakaya çıkan Montero, 2 gol, 2 asistlik performans sergiledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN