Beşiktaş'ta sürpriz ayrılık! Kartal süper yıldızını devre arasında gönderiyor: Taraftarlar bu habere çok üzülecek!

Beşiktaş'ta sürpriz ayrılık! Kartal süper yıldızını devre arasında gönderiyor: Taraftarlar bu habere çok üzülecek!

Bu sezon Süper Lig ve UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde beklentilerin altında kalan Beşiktaş, yıldız ismiyle yollarını ayırmak için geri sayıma geçti. Siyah-beyazlı taraftarların sevgilisi devre arasında takıma veda edecek.

Başkanlık seçimi için geri sayıma geçen Beşiktaş'ta sıcak saatler yaşanıyor. Siyah-beyazlı ekibin tecrübeli teknik adamı Rıza Çalımbay, yıldız futbolcunun takımdan ayrılmasını istedi. Kartal'ın kış transfer sezonunda yıldız ismiyle yolları ayırmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Bu sezon kötü günler geçiren Beşiktaş'ta sürpriz ayrılık için geri sayıma geçildi. Önce Şenol Güneş daha sonrasında ise Burak Yılmaz ile yollarını ayırarak Rıza Çalımbay ile çalışma kararı alan Beşiktaş, yıldız ismiyle yollarını ayırma kararı aldı.

Transfer sezonunda Rıza Çalımbay'ın oluşturacağı rapora göre hareket etmeyi amaçlayan Beşiktaş, taraftarların sevgilisi ile yollarını ayırmak için artık resmen gün sayıyor.

YILDIZ İSMİN BİLETİ KESİLDİ

Gazeteci Sercan Dikme'nin haberine göre; Siyah-beyazlı ekip, son dönemde sık sık sakatlanarak gözden düşen Cezayirli yıldız Rachid Ghezzal ile devre arasında yollarını ayırabilir.

Bu sezon 11 maçta görev alarak takımına 1 gol 3 asistlik katkı sunan yıldız golcü, son olarak Başakşehir karşılaşmasında 4 dakika forma şansı bulmuştu. Son iki sezondur yokları oynayan yıldız golcü, geçen sezonda da 11 maçta görev alırken 2 gol 3 asiste imza atmıştı.

Gerçeği öğrenen Rachid Ghezzal: "Çok utandım!" | Goal.com Türkçe

Yıldız futbolcunun yaşadığı sakatlıklar sonrasında bir türlü form tutturamaması bardağı taşırdı. Bu sezon yalnızca 8 Ekim'deki İstanbulspor ve 21 Ekim'deki Galatasaray karşılaşmalarında 90 dakika sahada kalan yıldız golcü, etkisiz görüntüsüyle sınıfta kalmıştı.

2020 yılından bu yana Beşiktaş formasını terleten golcü futbolcunun devre arasında Beşiktaş'tan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Siyah-beyazlı forma altında 100 maçta görev alan yıldız golcü, söz konusu karşılaşmalarda takımına 15 gol 31 asistlik katkı sundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN