Beşiktaş'ta sürpriz ayrılık: Kartal'ın golcüsü takıma veda ediyor...

Beşiktaş'ta sürpriz ayrılık: Kartal'ın golcüsü takıma veda ediyor...

Sezon sonuna kadar Serdar Topraktepe ile çalışma kararı alan Beşiktaş, yeni sezonun planlamasına şimdiden başladı. Kartal'ın, sezon sonunda golcü ismiyle yolları ayırması bekleniyor.

Tarihinin en başarısız sezonlarından birini yaşayan Beşiktaş, bir yandan teknik adam arayışlarını hızlandırırken bir yandan da gelecek sezonun planlamasını yapıyor. Kartal, bu doğrultuda golcü ismiyle yollarını ayırmak için geri sayıma geçti. Siyah-beyazlı ekibin yıldız isminin sezon sonunda takıma veda etmesi bekleniyor.

Geçen hafta alınan Samsunspor beraberliği sonrasında Portekizli çalıştırıcı Fernando Santos ile yollarını ayıran Beşiktaş, sezon sonuna dek Serdar Topraktepe ile çalışma kararı aldı. Dün akşam evinde ağırladığı Ankaragücü'nü 2-0 mağlup ederek 5 maçtır devam eden galibiyet hasretini dindiren Beşiktaş, yeni sezonun planlamasına başladı.

Gazeteci Ertan Süzgün'ün haberine göre; Siyah-beyazlı ekip, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Cenk Tosun ile yapılan görüşmelerde ilerleme kaydedemedi.

Kartal'ın milli golcüsüyle Türkiye dışından Avrupa ve Arap yarımadasından bazı takımların ilgilendiği öne sürüldü. 32 yaşındaki milli golcünün sezon sonunda siyah-beyazlı ekibe veda etmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Cenk Tosun veda ediyor! İşte yeni adresi - Duhuliye

Bu sezon Beşiktaş forması altında 40 karşılaşmada görev alırken takımına 10 gol 7 asistlik katkı sundu. Yıldız golcü, son olarak geçen hafta oynanan Samsunspor karşılaşmasında süre alarak 5 dakika sahada kalmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN