Beşiktaş'ta sürpriz ayrılık! Kartal'ın iki yıldızı takıma veda ediyor...

Beşiktaş'ta sürpriz ayrılık! Kartal'ın iki yıldızı takıma veda ediyor...

Tarihinin en başarısız sezonlarından birini yaşayan Beşiktaş, gelecek sezonun planlamasına başladı. Kartal, iki oyuncusuyla şimdiden yolları ayırma kararı aldı.

Bu sezon beklentilerin altında kalarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Beşiktaş, iki yıldızıyla yollarını ayırma kararı aldı. Kartal'ın hocası Fernando Santos, iki oyuncunun biletini resmen kesti.

Sezona Şenol Güneş ile başlayan ve daha sonra Burak Yılmaz ve Rıza Çalımbay ile çalışma kararı alan Beşiktaş, son olarak Portekizli çalıştırıcı Fernando Santos ile sözleşme imzalamıştı. Tecrübeli teknik adam yönetiminde beklentilerin altında kalarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan siyah-beyazlı ekip, gelecek sezonun transfer planlamasına şimdiden başladı.

Süper Lig'de üçüncülüğü, Türkiye Kupası'nda ise şampiyonluğu hedefleyen Beşiktaş, yeni sezonun planlamasına şimdiden başladı. Süper Lig'de oynadığı son üç karşılaşmadan yenilgiyle ayrılan siyah-beyazlı ekip, iki yıldızıyla yollarını ayırma kararı aldı.

Fotomaç'ın haberine göre; Kartal, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Cenk Tosun ve Salih Uçan ile sezon sonunda yollarını ayıracak.

ABD ve Avrupa ekiplerinin iki oyuncuyu takip listesine aldığı öne sürüldü. Kartal'ın tecrübeli yıldızı Cenk Tosun, son oynanan Antalyaspor karşılaşmasında oyundan alınırken taraftarlar tarafından tepki görmüştü. Her iki yıldızın da sezon sonunda Beşiktaş'a veda etmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN