Beşiktaş'ta sürpriz ayrılık! Takımın vazgeçilmez ismiyle yollar ayrılıyor: Yeni takımı herkesi şaşırttı...

Beşiktaş'ta sürpriz ayrılık! Takımın vazgeçilmez ismiyle yollar ayrılıyor: Yeni takımı herkesi şaşırttı...

Ara transfer döneminin en hareketli takımlarından biri olan Beşiktaş, takımın vazgeçilmez ismiyle yollarını ayırıyor. Siyah-beyazlı ekibin yıldız isminin yeni durağı herkesi şaşırttı.

Trednyol Süper Lig'in 23. hafta karşılaşmasında deplasmanda konuk olduğu Sivasspor'a 1-0 mağlup olarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Beşiktaş'ta sıcak saatler yaşanıyor. Ara transfer döneminin başladığı günden bu yana yıldız isimleriyle yollarını ayıran siyah-beyazlı ekip, bir yıldızıyla daha vedalaşmak için geri sayıma geçti.

11 Ocak'ta başlayan kış transfer döneminde yüksek maliyetli oyuncularıyla yollarını ayırma kararı alan Beşiktaş, bir yıldızıyla daha yollarını ayırıyor.

Ara transfer döneminin başladığı günden bu yana Onana, Bailly ve Rosier ile yollarını ayıran siyah-beyazlı ekip, bu kez de Portekizli teknik adam Fernando Santos'un raporu doğrultusunda takımın vazgeçilmez ismiyle yollarını ayırma kararı aldı.

Gazeteci Sercan Dikme'nin haberine göre; Kartal'ın 29 yaşındaki savunma oyuncusu Onur Bulut, Beşiktaş'tan ayrılıyor. Yıldız futbolcunun Alman ekibi Werder Bremen'e imza atması bekleniyor.

Sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamalarda bulunan Sercan Dikme, paylaşımında "Onur Bulut için Başakşehir ve Werder Bremen Beşiktaş’la temasa geçti. Onur Bulut takımdan ayrılabilir." ifadelerini kullandı.Onur Bulut'a Süper Lig ekibinden resmi teklif - Son Dakika Spor Haberleri | NTV Spor&Skor

Geçen sezon kış transfer döneminde 1 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Kayserispor'dan ayrılarak Beşiktaş'a imza atan 29 yaşındaki savunma oyuncusu, bu sezon 33 maçta Beşiktaş formasını terleten tecrübeli savunma oyuncusu, bu karşılaşmalarda 1 gol 2 asiste imza attı. Güncel piyasa değeri 3,8 milyon euro olan yıldız savunma oyuncusunun kısa süre içerisinde Beşiktaş'a veda etmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Tecrübeli futbolcu, son iki karşılaşmada forma şansı bulamamıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN