Beşiktaş ile Samsunspor yenişemedi

Beşiktaş ile Samsunspor yenişemedi

Trendyol Süper Lig'de 32. hafta heyecanı devam ediyor. Beşiktaş, sahasında Samsunspor ile 1-1 berabere kalarak taraftarlarını bir kez daha hayal kırıklığına uğrattı.

KUBİLAYHAN KAVRAZLI

STAT: Tüpraş

SAAT: 19.00

HAKEMLER: Direnç Tonusluoğlu, Süleyman Özay, Mehmet Akıncık

YAYIN: beIN Sports 1

BEŞİKTAŞ: Mert; Svensson, Necip, Colley, Bakhtiyor; Gedson, Ghezzal, Rashica, Muçi, Muleka; Semih Kılıçsoy

SAMSUNSPOR: Okan; Zeki, Alim, Van Drongelen, Soner; Bennasser, Holse, Taylan; Ntcham, Emre, Mouandilmadji

BEŞİKTAŞ YİNE KAZANAMADI

Resim

Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında Beşiktaş ile Samsunspor karşı karşıya geldi. Tüpraş Stadyumu'nda oynanan müsabakada hakem Direnç Tonusluoğlu düdük çaldı.

Fernando Santos'un Beşiktaş'ı, karşılaşmaya çok hızlı başladı. Samsunspor kalesini abluka altına alan ev sahibi, aradığı golü 18. dakikada buldu. Organize gelişen Beşiktaş atağında topu önünde bulan Semih Kılıçsoy, yaptığı vuruşla meşin yuvarlağı filelere yolladı. Semih, bu golüyle birlikte bu sezon 10. kez fileleri sarsmış oldu. Bu sezon ilk devrede en çok şut çektiği maçı oynayan Beşiktaş (13), soyunma odasına 1-0 önde gitti.

Resim

Semih Kılıçsoy ise Süper Lig tarihinde Beşiktaş formasıyla Oktay Derelioğlu'nun (18 yaş 127 gün) ardından bir sezonda 10 gole ulaşan en genç ikinci oyuncu oldu.

Samsunspor, ikinci yarıda oyun üstünlüğünü eline aldı. Beşiktaş kalesinde tehlikeler yaratan konuk ekip, 68. dakikada beraberliği yakaladı. Hızlı gelişen konuk ekip atağında arka direkte topla buluşan Emre Kılınç, meşin yuvarlağı filelere yolladı.

Beşiktaş, sahasında konuk ettiği Samsunspor ile 1-1 berabere kaldı. Siyah-Beyazlılar böylelikle iç sahada oynamış olduğu son 3 maçta 2 mağlubiyet ve 1 beraberlikle sahadan ayrılmış oldu.

MAÇIN ÖNEMLİ ANLARI

Karşılaşma hakem Direnç Tonusluoğlu'nun düdüğüyle başladı.

Karşılaşmanın ilk 5 dakikalık diliminde tempo yüksek. Ancak net pozisyon yok.

Beşiktaş oyun üstünlüğünü tamamen elinde bulunduruyor. Ev sahibi, Ghezzal ve Muçi önderliğinde pozisyon arıyor.

Beşiktaş, 20. dakikada öne geçti. Organize gelişen Beşiktaş atağında topu önünde bulan Semih Kılıçsoy, yaptığı vuruşla meşin yuvarlağı filelere yolladı. Semih bu sezon 10. kez fileleri sarstı.

Samsunspor, 45. dakikada gole yaklaştı. Taylan Antalyalı'nın sert şutunda kaleci Mert Günok gole izin vermedi.

Karşılaşmada ilk yarı heyecanı Beşiktaş'ın 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.

Karşılaşmada ikinci yarı heyecanı başladı.

Beşiktaş, ikinci yarının hemen başında gole çok yaklaştı. Bakhtiyor'ın sert şutunda kaleci Okan Kocuk nefis bir kurtarışa imza attı. Meşin yuvarlak Okan'ın kurtarışı sonrası direğe çarptı.

Samsunspor, 68. dakikada beraberliği yakaladı. Hızlı gelişen konuk ekip atağında arka direkte topla buluşan Emre Kılınç, meşin yuvarlağı filelere yolladı.

Son 10 dakikalık dilime 1-1 eşitlikle girildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN