Beşiktaş'tan ayrıldı dünya devine imza attı! Kartal'ın eski yıldızının yeni durağı herkesi şaşırttı...

Beşiktaş'tan ayrıldı dünya devine imza attı! Kartal'ın eski yıldızının yeni durağı herkesi şaşırttı...

Sezon başından bu yana beklentilerin altında kalan Beşiktaş'ta ilk ayrılık yaşandı. Kartal, yıldız ismiyle yollarını ayırdı. Siyah-beyazlı ekip ile yollarını ayıran yıldız futbolcu dünya devine transfer olarak herkesi şaşırtan bir anlaşmaya imza attı.

11 Ocak'ta başlayacak kış transfer döneminde kadrosunu güçlendirmeyi hedefleyen Beşiktaş'ta sıcak saatler yaşanıyor. Devre arasında takımdaki yabancı oyuncu sayısını azaltmayı hedefleyen siyah-beyazlı ekip, yıldız ismiyle yollarını ayırdığını resmen açıkladı. Kartal'ın yollarını ayırdığı yıldız futbolcu dünya devine transfer olarak herkesi şaşırtan bir transfere imza attı.

Sezon başından bu yana beklentilerin altında kalan Beşiktaş'ta hareketli günler yaşanıyor. Yeni teknik adamını belirlemek için geri sayıma geçen siyah-beyazlı ekip, bir yandan da yüksek maliyetli oyuncularıyla vedalaşmaya hazırlanıyor. Bu doğrultuda siyah-beyazlı ekipte ilk ayrılık resmen açıklandı.

Kartal, sezon başında İngiliz devi Manchester United'dan kadrosuna kattığı savunma oyuncusu Eric Bailly ile yollarını resmen ayırdı. Siyah-beyazlı ekipten yapılan açıklamada "Futbol A Takımımızın oyuncusu Eric Bailly ile karşılıklı anlaşmaya varılarak sözleşmesi feshedilmiştir. Eric Bailly'ye kariyerinde başarılar dileriz." ifadelerine yer verildi.

Bailly, Beşiktaş formasıyla bu sezon Süper Lig'de 5, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde ise 3 kez mücadele etti.

İç sahada alınan Fenerbahçe yenilgisi sonrasında kadro dışı bırakılan tecrübeli savunma oyuncusunun yeni durağı ise herkesi şaşırttı. 29 yaşındaki yıldız futbolcu, İspanya LaLiga ekiplerinden Villarreal, Eric Bailly ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı.

Beşiktaştan ayrılan Eric Baillynin yeni adresi belli oldu

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN