Beşiktaş'tan tarihe geçecek transfer hamlesi! Kartal golcü stoperi gözüne kestirdi! 10 milyon euroluk savunmacı! 19 gol 12 asist

Beşiktaş'tan tarihe geçecek transfer hamlesi! Kartal golcü stoperi gözüne kestirdi! 10 milyon euroluk savunmacı! 19 gol 12 asist

UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turunda Ukrayna ekibi Dinamo Kiev'i 2-3 mağlup ederek gruplara kalma yolunda önemli bir avantaj elde eden Beşiktaş, tarihe geçecek transfer hamlesi için kolları sıvadı.

UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turunda Romanya'da konuk olduğu Dinamo Kiev'i 2-3 mağlup eden Beşiktaş'ta transfer harekatı sürüyor. Kartal bu kez de 10 milyon euroluk savunma oyuncusuna gözünü dikti. Şenol Güneş'in raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren siyah-beyazlı ekip, tarihe geçecek transfer hamlesi için kolları sıvadı.

Trendyol Süper Lig'in ikinci hafta karşılaşmasında sahasında ağırladığı İstanbul ekibi Pendikspor ile berabere kalarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan, UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turu ilk maçında ise Dinamo Kiev'i 2-3 ile geçerek tarihi bir zafere imza atan Beşiktaş, gözünü İtalya'ya dikti.

Transfer sezonunun başladığı günden bu yana Emrecan Bulut, Jean Onana, Daniel Amartey, Ante Rebic, Alex Oxlade-Chamberlain, Bakhtiyor Zaynutdinov ve Milot Rashica'yı kadrosuna katan Beşiktaş, savunmasına bir takviye daha yapmak için düğmeye bastı.

Fanatik'in İtalyan basınından derlediği habere göre; Beşiktaş, İtalyan ekibi Atalanta formasını terleten 30 yaşındaki savunma oyuncusu Berat Djimsiti ile temasa geçti.

1,90’lık Arnavut stoperin güncel piyasa değerinin 10 milyon euro olduğu öğrenilirken tecrübeli stoperin İtalyan ekibi ile 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

TARİHE GEÇECEK

Geçen sezon 26 maçta görev alan başarılı savunma oyuncusu söz konusu karşılaşmalarda takımına 1 asistlik katkı sundu.

Arnavut oyuncu, Beşiktaş'a imza atması halinde siyah-beyazlı formayı terleten ilk Arnavut futbolcu olarak tarihe geçecek.

Bugüne dek toplam 459 karşılaşmada görev alan başarılı savunma oyuncusu söz konusu karşılaşmalarda 19 gol 12 asiste imza atarak dikkatleri üzerine çekti. Berat Djimsiti, özellikle hava toplarındaki başarısı ile göz dolduruyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN