Beşiktaş'tan yılın transfer operasyonu! Fenerbahçe'nin golcüsü Siyah-Beyazlı oluyor!

Beşiktaş'tan yılın transfer operasyonu! Fenerbahçe'nin golcüsü Siyah-Beyazlı oluyor!

Yeni sezonda şampiyonluğu hedefleyen Beşiktaş, yılın transfer operasyonu için harekete geçti. Kartal, ezeli rakibi Fenerbahçe'nin golcü oyuncusunu kadrosuna katmak için düğmeye bastı.

Geride bıraktığımız sezon Süper Lig'de aldığı başarısız sonuçlarla taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Beşiktaş, yeni sezonda şampiyonluk yarışında yer almayı hedefliyor. Yaz transfer döneminde yeniden yapılanmaya gitmeye hazırlanan Siyah-Beyazlı ekip, ezeli rakibi Fenerbahçe'nin golcü ismine kancayı taktı.

Teknik direktör konusunda yaşanan belirsizliği Hollandalı çalıştırıcı Van Bronckhorst ile çözen Beşiktaş, genç teknik adamın raporu doğrultusunda hücum hattını güçlendirme kararı aldı. Yeni sezonda şampiyonluk yarışında olmayı hedefleyen Beşiktaş, gözünü Kadıköy'e dikti.

Fotomaç'ın haberine göre; Transfer çalışmalarını Van Bronckhorst'un raporu doğrultusunda sürdüren Beşiktaş, gündemine sürpriz bir ismi aldı.

Kartal, Hollandalı teknik adamın Rangers'tan eski öğrencisi olan ve Fenerbahçe ile 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunan İngiliz futbolcu Ryan Kent'i transfer etmeyi amaçlıyor. Siyah-Beyazlı ekibin, İngiliz golcünün transferi için kısa süre içerisinde resmi adımlar atması bekleniyor.

Güncel piyasa değeri 3.5 milyon euro olan 27 yaşındaki golcü oyuncu, bu sezon Fenerbahçe forması altında 18 karşılaşmada görev alırken takımına 1 gol 2 asistlik katkı sundu. Tecrübeli golcü son olarak 11 Şubat'ta oynanan ve 2-2 sona eren Alanyaspor karşılaşmasında süre almıştı.

Ryan Kent - Oyuncu profili 23/24 | Transfermarkt

Fenerbahçe'nin Portekizli patronu Jose Mourinho'nun planları arasında yer almayan İngiliz golcünün Beşiktaş'a transfer olmaya sıcak bakabileceği iddia edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN