Bir ay önce imza atmıştı! Şenol Güneş onu 6 maçta sildi! Beşiktaş'ta sürpriz ayrılık: Yeni durağı herkesi şaşırttı1

Bir ay önce imza atmıştı! Şenol Güneş onu 6 maçta sildi! Beşiktaş'ta sürpriz ayrılık: Yeni durağı herkesi şaşırttı1

Şenol Güneş'in raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdürerek Emrecan Bulut, Jean Onana, Daniel Amartey, Ante Rebic, Alex Oxlade-Chamberlain, Bakhtiyor Zaynutdinov ve Milot Rashica'yı kadrosuna katan Beşiktaş, sürpriz ayrılığı açıklamak için geri sayıma geçti. Kartal, yalnızca bir ay önce kadrosuna kattığı yıldız futbolcuyla yollarını ayırmak için kolları sıvadı.

UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turunda Ukrayna devi Dinamo Kiev'i 2-3 mağlup ederek gruplara kalma yolunda avantaj yakalayan Beşiktaş, yalnızca bir ay önce kadrosuna kattığı yıldız futbolcu ile yollarını ayırmak için geri sayıma geçti. Siyah-beyazlı ekibin ayrılığı kısa süre içerisinde resmi olarak açıklaması bekleniyor.

Transfer sezonunun başladığı günden bu yana Şenol Güneş'in raporu doğrultusunda Emrecan Bulut, Jean Onana, Daniel Amartey, Ante Rebic, Alex Oxlade-Chamberlain, Bakhtiyor Zaynutdinov ve Milot Rashica'yı kadrosuna katan Beşiktaş, bir ay önce kadrosuna kattığı yıldız futbolcu ile yolları ayırma kararı aldı.

Gazeteci Sercan Dikme'nin haberine göre; İspanya’dan 2 kulüp, Beşiktaş'ın bir ay önce 4 milyon euro karşılığında Fransız ekibi Lens'ten kadrosuna kattığı Kamerunlu orta saha oyuncusu Jean Onana için harekete geçti.

Kamerunlu orta saha oyuncusunun İspanya'da oynamaya sıcak baktığı belirtilirken Onana için kiralama teklifinin gelmesinin beklendiği vurgulandı. 23 yaşındaki orta saha oyuncusu ile ilgilenen takımlar İlgilenen takımların Onana’nın 1.5 milyon euro olan maaşının tamamını ödemek istemediği belirtildi.

BİR AY ÖNCE İMZA ATMIŞTI

Beşiktaş forması altında 6 maçta yalnızca 109 dakika forma şansı bulan 23 yaşındaki orta saha oyuncusu, söz konusu karşılaşmalarda 1asiste imza attı.

Jean Onana'dan şampiyonluk sözleri: Kazanmak istiyorum, çünkü ben kazanmak için buradayım- Son Dakika Spor Haberleri | NTVSpor

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN