Bir ay önce takımdan ayrılmıştı! Altay Bayındır'dan Fenerbahçelileri kızdıran açıklama!

Bir ay önce takımdan ayrılmıştı! Altay Bayındır'dan Fenerbahçelileri kızdıran açıklama!

Bir ay önce 5 milyon euro karşılığında Fenerbahçe'den ayrılarak Manchester United'a transfer olan milli file bekçisi Altay Bayındır, sarı-lacivertli taraftarların tepkisini toplayan açıklamalara imza attı.

Yaz transfer döneminde 5 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Fenerbahçe'den ayrılarak İngiliz devi Manchester United'a transfer olan milli file bekçisi Altay Bayındır, sarı-lacivertli taraftarların tepkisini toplayan açıklamalara imza attı. Başarılı eldivenin açıklamaları kısa süre içerisinde sosyal medyanın gündemine oturdu.

Geçtiğimiz ay 5 milyon euro karşılığındaManchester United'a transfer olarak İngiliz ekibinin tarihindeki ilk Türk futbolcu olan 25 yaşındaki başarılı eldiven Altay Bayındır, yarın akşam oynanacak olan Manchester United- Galatasaray karşılaşması öncesinde gazeteci Seyhan Şaşko'nun sorularını yanıtlayarak çarpıcı açıklamalara imza attı.

Bu sezon henüz İngiliz ekibinde forma şansı bulamayan başarılı eldiven kendisine yöneltilen "Galatasaray'dan teklif gelse gider misin?" sorusunu "Ben profesyonel futbolcuyum. O anki süreç, zaman. Dediğim gibi Fenerbahçe'nin yeri bende bambaşka. Ancak sonuçta profesyonel oyuncularız. Kendi hayatımıza böyle bakmalıyız." şeklinde yanıtladı.

Başarılı eldivenin bu açıklaması sarı-lacivertli taraftarların tepkisini topladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN