Bjelica'dan Petkoviç itirafı: "Rizespor maçına odaklanamadık"

Bjelica'dan Petkoviç itirafı: "Rizespor maçına odaklanamadık"

Bjelica, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bjelica uzun süredir uğraş verilen golcü oyuncu Petkoviç'in transferi hakkında da "Çok istemiştim bu yüzden Rizespor maçına odaklanamadım" dedi.

Slovenya kampında gazetecilere futbolcuların toplum önüne atılarak kapasitelerinin düşürülmemesi gerektiğini söylediği hatırlatılan Bjelica "Benim tavrım oyuncuların çoğuna karşı çok fazla değişmedi. Özellikle Umut Bozok özelinde ilk günden itibaren oyuncu henüz daha oyuna başlamamışken geçen yılki 8 maçtaki o süreçte bize çok fazla yardımcı olmasına rağmen, elinden gelenin en iyisini yapmasına rağmen ilk günden itibaren hemen eleştiriler gelmeye başlamıştı. Oyuncumu savunmak için yapmıştım. Bu eleştiriler ilk günden başlayınca henüz oyuncuya hata yapma şansı dahi bırakılmadığında bu oyuncunun eleştiriler sonucunda ister istemez öz güvensiz oynamasına sebep oluyor. Çünkü bu eleştiriler geldiğinde oyuncu kendini kötü hissediyor ve verebileceklerini veremediğini görüyorsunuz" dedi.

bjelica1.jpg

Petkovic transferi gerçekleşmediği için Çaykur Rizespor maçına tam odaklanamadığını dile getiren Bjelica "Ben her zaman maçlardan sonra, bütün olanlardan sonra ilk önce kendimi sorgularım. 'Benim bunda payım ne olabilir, neyi yanlış yaptım?' diye. Çünkü kaybettiğimiz maçtan sonra da sorguladığım ilk kişi hep yine kendim oldum. maçtan 3 gün önce bir oyuncuyu takımımıza katabilmek adına bizzat benim de görüşmelerini yürüttüğüm transfer süreci iyi sonuçlanmayınca istediğimizi elde edemeyince hep birlikte kulüp olarak benim de bütün odak noktam belki de transfere kaymış olabilir. Belki yeterince zamanımı takım üzerine ayırmadım, belki yeterli odağı takımıma gösteremedim. Dolayısıyla takımdan alabileceğimi alamamış olabilirim" ifadelerinde bulundu.

bjelica2.jpg

Bjelica, Galatasaray ve Çaykur Rizespor maçlarını değerlendirerek, "İstanbul'da oynadığımız Galatasaray maçını tabii ki kazanmalıydık, tabii ki kazanmak için mücadele ettik. Bu tür maçları bazen kaybedebiliyorsunuz. İçeride kaybettiğimiz o maç tabii ki bizim için bir yıkım oldu. Yarın oynayacağımız maçla birlikte umuyorum ki herkese şu mesajı vereceğimizi düşünüyorum. Çok iyi bir takım olma yolundayız. Bu mesajı yarın vereceğimize de inanıyorum. Çaykur Rizespor bizden daha takım görüntüsü verdi. Aramızda birçok yeni arkadaşımız, genç birçok arkadaşımız var. Bunun bir süreç olduğunu ve en kısa sürede halledilebileceğini söylemiştim." diye konuştu.

bjelica3.jpg

Takıma katılacak yeni transferler hakkında da konuşan deneyimli teknik adam "Görüştüğümüz oyuncuların kendilerinin beklentileri Avrupa'nın önemli ligleri. Bu ligler arasında İngiltere ligini, Almanya ligini, İtalya ve Fransa ligini, birçok ligi sayabilirsiniz. Oyuncular ilk başta bu liglerden gelebilecek muhtemel teklifleri görebilmek. Bu hesaplamaları yapabilmek ve daha sonrasında eğer böyle bir imkan oluşmazsa Türkiye ya da daha başka liglere gitmeyi düşünebiliyorlar. Bu liglerdeki transfer sezonunun kapanmasıyla biz de daha gerçekçi fırsatlar olarak oyuncuların önüne gelebiliyoruz. Bu açıdan transfer sezonunun kapanmasıyla bizim de işimizin biraz daha kolay olabileceğini ifade edebiliriz" dedi.

bjelica4.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN