'Bonucci varken Serdar Aziz nasıl oynuyor? İtalyan yıldız sadece gole sevinmeye mi geldi?'

'Bonucci varken Serdar Aziz nasıl oynuyor? İtalyan yıldız sadece gole sevinmeye mi geldi?'

Fatih Karagümrük deplasmanında zorlansa da can havlindeki rakibini Dzeko ve Batshuayi'nin golleriyle 2-1 yenen Fenerbahçe'de bazı futbolcuların performansları sınıfta kaldı. İşte 90 dakikanın değerlendirmeleri...

Süper Lig'in 32. haftasında Fatih Karagümrük'ü deplasmanda 2-1 yenen Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın transferi Krunic ve tecrübeli stoper Serdar Aziz'in sergiledikleri performans kafalarda soru işareti bıraktı. 3 golün atıldığı karşılaşmanın ardından SkySpor kanalında çok önemli açıklamalarda bulunan Batuhan Karadeniz, Osayi Samuel'i topa tutarken, ünlü yorumcunun 'Attığı kafadan sonra kırmızı görmesi gerekiyordu. Ayrıca Bonucci gibi bir yıldız varken Serdar Aziz nasıl 11'de oynuyor anlamıyorum' sözleri oldukça dikkat çekti...

EMRE MOR NEDEN OYNAMADI?

Emre Mor dünkü antrenmanda bulunmuş, gece uyurken rüyasında arka adalesinde çekme olmuş ve kadrodan çıkarılmış! Büyük takımlar bir oyuncuyu kiralık verirken mutlaka sözleşmesine 'bize karşı oynayamaz' maddesi koymalı. Fenerbahçe'nin Emre Mor'un sözleşmesine böyle bir madde koyması gerekiyordu.

gljek0cwqaaqt-c.jpg

OSAYİ SAMUEL'İN KIRMIZI GÖRMESİ LAZIMDI

İki gözümü kapatın koklayarak Krunic'i oyundan alırdım, bu nasıl bir oyuncuymuş anlamadım. Osayi Samuel rakibine kafa attı, yayıncı kuruluş pozisyonu iki kez göstermedi. Hakem Osayi'yi neden atmadı?

gljffi5wiaa1ypw.jpg

BONUCCİ SEVİNMEYE Mİ GELDİ?

Allah aşkına Bonucci bu, ne kadar kötü oynayabilir? Serdar Aziz oynuyor Bonucci oynamıyor enteresan bir şey. Bonucci sevinsin diye mi geldi, 1.2 milyon euro maaşı bunun için mi alıyor?

gljhxkhxqaakxi7-001.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN