Bunu kimse beklemiyordu: Trabzonspor'da sürpriz ayrılık!

Bunu kimse beklemiyordu: Trabzonspor'da sürpriz ayrılık!

Transfer sezonuna hızlı bir giriş yapmaya hazırlanan Trabzonspor'da sürpriz bir ayrılık yaşandı. Karadeniz ekibinde yaşanan sürpriz ayrılık taraftarları şaşkınlık içerisinde bıraktı.

Transfer çalışmalarını Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda sürdüren Trabzonspor'da sıcak saatler yaşanıyor. Bordo-mavili ekipte sürpriz bir ayrılık yaşandı.

Geçtiğimiz sezonu 3. sırada tamamlayarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Trabzonspor, yeni sezonda şampiyonluk mücadelesinde yer almayı hedefliyor. Transfer çalışmalarını Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda sürdüren bordo-mavili ekipte yaşanan sürpriz ayrılık taraftarları şaşkınlık içerisinde bıraktı.

A Spor'dan Yunus Emre Sel'in aktardığına göre; Karadeniz ekibi, Abdullah Avcı'nın teknik ekibinde yer alan Egemen Korkmaz ile yollarını ayırdı.

Söz konusu gelişmeyi sosyal medya hesabı aracılığıyla duyuran Sel, "Trabzonspor yardımcı antrenörü Egemen Korkmaz, Abdullah Avcı'nın ekibinden ayrıldığını ve bundan sonra kariyerine teknik direktör olarak devam etmek istediğini söyledi. Egemen Korkmaz, Abdullah Avcı'ya bugüne kadar ki destekleri nedeniyle teşekkür etti." diye konuştu.

Egemen Korkmaz'ın yeni sezonda hangi takımda görev alacağı ise şimdiden merak konusu oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN