Burak Elmas, Işıtan Gün'den istifasını istemiş

Burak Elmas, Işıtan Gün'den istifasını istemiş

Galatasaray yöneticilerinden Vahap Tanrıverdi, bir televizyon programında konuşarak Başkan Burak Elmas'ın Işıtan Gün'den istifasını istediğini söyledi. Tanrıverdi, "Işıtan kardeşim oraya geldiğinde kulise geçmeyip kürsüye çıksaydı, istifa etseydi oradan gururlu onurlu bir şekilde ayrılırdı" diye konuştu.

Galatasaray'da Burak Elmas yönetimi, mali açıdan ibra edilirken idari açıdan ibra edilmedi. Kulübün yöneticilerinden Vahap Tanrıverdi, Başkan Burak Elmas ile Işıtan Gün arasındaki diyaloğu aktardı.

Bir televizyon programında konuşan Tanrıverdi, "Işıtan kardeşim oraya geldiğinde kulise geçmeyip kürsüye çıksaydı, istifa etseydi oradan gururlu onurlu bir şekilde ayrılırdı" dedi.

Tanrıverdi, Başkan Burak Elmas'ın Gün'den istifasını istediğini de söyledi. Tanrıverdi, "Burak Elmas, Işıtan Gün'e istifa et dedi. Işıtan Gün de hep beraber istifa edelim' dedi" açıklamasında bulundu.

GALATASARAY SEÇİME GİDİYOR

Galatasaray Yönetimi, ibra olmaması nedeniyle 30 Nisan'da seçimli olağanüstü genel kurul kararı aldı.

Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, ilk toplantının 23 Nisan 2022 Cumartesi günü saat 10.00'da Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu'nda, yeterli çoğunluk olmadığı takdirde 30 Nisan'da yapılacağı aktarıldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN