Burak Yılmaz Beşiktaş'ın tarihine geçti! 10 yıl sonra ilki başardı...

Burak Yılmaz Beşiktaş'ın tarihine geçti! 10 yıl sonra ilki başardı...

Şenol Güneş'in ayrılışı sonrasında Beşiktaş'ın başına geçen genç teknik adam Burak Yılmaz, 10 yıl sonra bir ilke imza atarak siyah-beyazlı ekibin tarihine geçti.

Bu sezon Trendyol Süper Lig ve UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde beklentilerin altında kalarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Beşiktaş'ta genç teknik adam Burak Yılmaz, 10 yıl sonra bir ilke imza atarak siyah-beyazlı ekibin tarihine geçti.

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde iç sahada Lugano karşısında alınan tarihi yenilgi sonrasında tecrübeli teknik adam Şenol Güneş ile yollarını ayırarak takımı Burak Yılmaz'a emanet etme kararı alan siyah-beyazlı ekip, genç teknik adam yönetiminde 10 yıl sonra bir ilki başardı.

Süper Lig'de 10. haftanın kapanış karşılaşmasında evinde Gaziantep FK ile karşılaşan Beşiktaş, kırmızı-siyahlı rakibini 2-0 mağlup ederek moral buldu.

İç sahada İstanbulspor'un ardından Gaziantep FK engelini de gol yemeden geçen siyah-beyazlı ekip Süper Lig'de 10 yıl aradan sonra bir ilki başardı.

Opta'nın aktardığına göre; Genç teknik adam Burak Yılmaz, Hırvat teknik adam Slaven Bilic'ten bu yana Beşiktas'ın başında iç sahada çıktığı ilk iki Süper Lig maçını gol yemeden kazanan ilk teknik direktör oldu.

Kartal son olarak 2013 yılında Hırvat teknik adam yönetiminde bu başarıyı yakalamıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN