Burak Yılmaz Fatih Terim'i resmen sildi: İmparator duymasın! 75 yaşındaki Hiddink'i bile saydı Fatih Terim'in adını anmadı!

Burak Yılmaz Fatih Terim'i resmen sildi: İmparator duymasın! 75 yaşındaki Hiddink'i bile saydı Fatih Terim'in adını anmadı!

Önceki gün katıldığı sosyal medya yayınında Galatasaray'ın efsane ismi Fatih Terim'i eleştiren yıldız futbolcu Burak Yılma, bu kez Hollanda basınına verdiği röportajda efsane ismin adını dahi anmadı.

Hollanda Ligi ekiplerinden Fortuna Sittard formasını terleten tecrübeli golcü Burak Yılmaz, Hollanda basınına dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

Önceki gün sosyal medya fenomeni Hasan Arda Kaşıkçı'nın H-Talks Twitch kanalına konuk olan 37 yaşındaki golcü futbolcu bu kez de ESPN Hollanda'ya konuştu.

Yıldız golcü Galatasaray ve Milli Takım'dan eski teknik direktörü 'İmparator' lakaplı Fatih Terim'i resmen sildi.

bura.webp

"FATİH TERİM'İN YERİNDE OLSAM GÜLMEZDİM"

Önceki gün katıldığı sosyal medya yayınında 2018-2019 sezonunda Nef Stadyumu'nda oynanan Galatasaray- Beşiktaş karşılaşmasında yaşadığı sakatlık sırasında Galatasaray'ın efsane ismi Fatih Terim'in kendisine bakarak kahkaha atmasına tepki gösteren yıldız futbolcu efsane ismi sert sözlerle eleştirdi.

Golcü futbolcu Fatih Terim hakkında "Ben Fatih Terim'in yerinde olsam öyle bir gülüş yapmazdım orada. O an öyle bir durum yoktu. Kaç kişinin önündeyiz. Bana yapılan faul vardı. Neyse konuşmak istemiyorum. Herkes her şeyi biliyor. Fatih Terim, benim için sadece Türkiye’nin en büyük teknik direktörlerinden bir tanesi. Başka bir şey değil." açıklamasında bulunarak dikkatleri üzerine çekmişti.

914099-19880794-2560-1440.jpg

FATİH TERİM'İN ADINI ANMADI

Bu kez de ESPN Hollanda'nın sorularını yanıtlayan Burak Yılmaz, kendisine yöneltilen 'En iyi hoca kim?' sorusuna Trabzonspor, Beşiktaş ve A Milli Takım'da beraber çalıştığı Şenol Güneş cevabını verdi. Golcü futbolcu, kendisine yöneltilen 'Futbol dünyasındaki en sevimli adam kim?' sorusuna ise A Milli Takım'da beraber çalıştığı Hollandalı teknik adam Gus Hiddink cevabını verdi.

Yıldız futbolcunun A Milli Takım'da kısa süre beraber çalıştığı 75 yaşındaki Hollandalı teknik adam Gus Hiddink'in bile adını anarken Fatih Terim'in adını anmaması sarı-kırmızılı taraftarların tepkisini topladı.

1195388-620x410.jpg

FATİH TERİM'İ TAKİP ETMİYOR

Golcü futbolcunun sosyal medya hesaplarından Fatih Terim'i takip etmediği ortaya çıktı.

ARDA TURAN'A ZEYTİN DALI

Tecrübeli golcünün ayrıca ESPN Hollanda'nın kendisine yönelttiği 'A Milli Takım'da en iyi takım arkadaşın kim?' sorusuna bir süredir aralarında soğukluk olduğu bilinen Arda Turan cevabını vermesi sosyal medya kullanıcıları tarafından "Burak Yılmaz'dan Arda Turan'a zeytin dalı" şeklinde yorumlandı.​​​​​​​bua.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN