Burak Yılmaz'ın yeni takımı belli oldu! Sürpriz anlaşma: Yeni takımı herkesi şaşırttı...

Burak Yılmaz'ın yeni takımı belli oldu! Sürpriz anlaşma: Yeni takımı herkesi şaşırttı...

Teknik adamlık hayatındaki ilk yılını geçiren Burak Yılmaz'ın yeni durağı belli oldu. Sezon başında Beşiktaş'ı çalıştıran ancak alınan başarısız sonuçlar nedeniyle görevine son verilen genç teknik adamın yeni takımı herkesi şaşırttı.

Sezon başında Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in teknik ekibinde yer alan ve tecrübeli teknik adam ile yaşanan ayrılık sonrasında siyah-beyazlı ekibin başına geçen ancak alınan başarısız sonuçların ardından Beşiktaş'taki görevine son verilen genç teknik adam Burak Yılmaz'ın yeni durağı belli oldu.

Beşiktaş'ın başında 6 maçta görev alan ve bu karşılaşmalarda 2 galibiyet ve 4 yenilgi alarak başarısız bir performans ortaya koyan 38 yaşındaki genç teknik adam Burak Yılmaz'ın yeni takımı herkesi şaşırttı.

Süper Lig'e sürpriz bir başlangıç yapan ancak son 7 maçın tamamından mağlubiyetle ayrılarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Kayserispor'da Recep Uçar dönemi sona erdi. Sarı-kırmızılı ekip Uçar ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdı.

Sarı kırmızılı takımda Uçar'dan boşalan teknik direktörlük görevine ise son olarak Beşiktaş'ta görev yapan Burak Yılmaz getirildi. Yılmaz'ın yarın Kayseri'ye geleceği ve resmi sözleşme imzalayacağı öğrenildi.

Sarı- kırmızılı ekibin Burak Yılmaz'ı resmen açıklaması bekleniyor. Süper Lig'de topladığı 26 puanla 22. sırada yer alan Kayserispor, 23. hafta karşılaşmasında pazartesi akşamı evinde Sergen Yalçın yönetimindeki Antalyaspor'u konuk edecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN