Bursaspor, Teknik Direktörü Yalçın Gündüz ile yollarını ayırdı

Bursaspor, Teknik Direktörü Yalçın Gündüz ile yollarını ayırdı

Bursaspor, teknik direktörü Yalçın Gündüz ile yollarını ayırdığını açıkladı. Bursaspor 2’nci Başkanı Metin Genç, "Yalçın Gündüz ile karşılıklı olarak yollarımız ayırmış bulunmaktayız. Kendisine emekleri için teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı.

Bursaspor, TFF 2’nci Lig Beyaz Grup 2’nci hafta mücadelesinde deplasmanda Karacabey Belediyespor’a 2-0 yenildi. Maç sonunda Bursasporlu taraftarlar Teknik Direktör Yalçın Gündüz ve Başkan Recep Günay’a büyük tepki gösterdi.

Karşılaşmanın ardından Bursaspor 2’nci Başkanı Metin Genç, “Yönetim kurulumuz ve teknik direktör Yalçın Gündüz arasında yapılan görüşme neticesinde Yalçın Gündüz ile karşılıklı olarak yollarımız ayırmış bulunmaktayız. Kendisine emekleri için teşekkür eder, bundan sonraki yaşantısında başarılar dileriz” açıklamasında bulundu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN