Büyük umutlarla transfer edilmişti: Galatasaray yıldız ismine veda ediyor

Büyük umutlarla transfer edilmişti: Galatasaray yıldız ismine veda ediyor

Transfer çalışmalarını Okan Buruk'un raporu doğrultusunda sürdüren Galatasaray'da sıcak saatler yaşanıyor. Sarı-Kırmızılı ekip, yıldız ismiyle vedalaşmaya hazırlanıyor.

Transfer döneminin başladığı günden bu yana sadece Leroy Sane'yi kadrosuna katan Galatasaray'da sıcak saatler yaşanıyor. Sarı-Kırmızılı ekip, geçtiğimiz sezon kış transfer döneminde kadrosuna kattığı yıldız oyuncuyla vedalaşmaya hazırlanıyor.

Gazeteci Burhan Can Terzi'nin haberine göre; Aslan, geçen sezon kış transfer döneminde 8 milyon euro bonservis bedeli karşılığında kadrosuna kattığı Polonyalı bek oyuncusu Frankowski ile vedalaşmaya hazırlanıyor.

Przemyslaw Frankowski: "Galatasaray'da oynadığım için çok mutluyum"

Terzi, sosyal medya hesabı aracılığıyla Frankowski'ye Lens dışında bir kulüp daha talip. Frankowski'nin kiralık olarak yeniden Fransa'ya gitme ihtimali yüksek." paylaşımına imza attı.

30 yaşındaki bek oyuncusu, geçtiğimiz sezon Galatasaray forması altında görev aldığı 15 karşılaşmada 1 asiste imza atarak hayal kırıklığı yaratmıştı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN