Caner Erkin bitti Oosterwolde başladı! İnter sol beklerini Fenerbahçe'den alıyor

Caner Erkin bitti Oosterwolde başladı! İnter sol beklerini Fenerbahçe'den alıyor

FB HABERLERİ... Fenerbahçe'nin geçtiğimiz sezon bonservisine 6 milyon euro verdiği Hollandalı futbolcu için İnter'in devreye girdiği öğrenildi. Simone İnzaghi'nin 22 yaşındaki oyuncuyla yakından ilgilendiği ortaya çıkarken, Serie A devinin Fenerbahçe'ye ilgi mektubu gönderdiği kaydedildi.

Fenerbahçe'nin Hollandalı sol beki Jayden Oosterwolde ile ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor.

OOSTERWOLDE MİLLİ TAKIMA ÇAĞRILACAK

Bu sezon çok ciddi bir çıkış yakalayan Hollandalı sol beke milli takım müjdesi geldi. Hollanda Milli Takım Teknik Direktörü Ronald Koeman'ın Jayden Oesterwolde'yi milli takım geniş kadrosuna almayı düşündüğü bildirildi.

ALT YAŞLARDA HİÇ FORMA GİYMEMİŞTİ

Bu Oosterwolde için çok anlamlı bir gelişme oldu. Zira 22 yaşındaki savunmacı daha önce Hollanda Milli Takım'ına çağrılmadığı gibi alt yaş kategorilerinde de hiç forma giymemişti.

c5e98232232749668b00ae8f366fb18f.jpg

Hollandalı futbolcu için bir önemli gelişme daha oldu. İtalyan devi İnter'in Jayden Oosterwolde'yu kadrosuna katmak istediği iddia edildi.

FENERBAHÇE'YE İLGİ MEKTUBU

Inter Teknik Direktörü Simone İnzaghi'nin Jayden Oosterwolde'yi takip ettiği ve performansını çok beğendiği iddia ediliyor. Bu gelişmenin ardından Oosterwolde ile ilgili olarak Fenerbahçe'ye ilgi mektubu gelebileceği de ifade ediliyor.

ab941f9d6ea5450d8df8fb7dea8aa1d4.jpg

Bu sezon tüm kulvarlarda 37 resmi maçta Fenerbahçe forması giyen Oosterwolde bu karşılaşmalarda 2739 dakika sahada kaldı ve 2 de gol attı. Hem sol bek hem de stoperde son derece başarılı bir performans ortaya koyarak birçok kulübün dikkatini çekti.

İNTER SOL BEKLERİ FENERBAHÇE'DEN ALIYOR!

Daha önce Altay Bayındır için Fenerbahçe'ye ilgi mektubu gönderen İnter, milli kaleciyi Handanovic'in yerine düşünmüştü. Sommer'i kadrosuna katan Serie A devi, Altay'ı Manchester United'a kaptırmıştı. Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra İnter'e transfer olan Caner Erkin dönemin teknik direktörü De Boer tarafından takımda istenmemiş, Caner daha sonra Süper Lig'e geri dönüp Beşiktaş forması giymişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN